Marşul pentru Viaţă

Iată pancartele realizate astăzi la atelierului „Pancarta mea pentru Viață”, coordonat de studenta Olivia Baer

Viață, bucurie, entuziasm, recunoștință, prietenie și bunătate sunt câteva cuvinte care caracterizează tinerii care au participat la atelier și care au dorit să transmită mai departe mesajul lor pro viață. 
„Suntem generație pentru viață” este sloganul lor!

„Din punct de vedere al atmosferei și al pancartelor realizate, atelierul a fost un mic succes, consider eu. Dar sunt convinsă că a fost un mare succes pentru fiecare participant: nu e puțin lucru să faci cu mâna ta un mesaj pe care îl vei purta la Marșul pentru viață de sâmbătă, 23 martie, și îl vor vedea mii de oameni, poate chiar mult mai mulți, dacă punem la socoteală și transmisia pe net, filmările, fotografiile. Un mesaj poate schimba vieți!” a declarat Olivia Baer.

Facebook/ProVitaIași


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button