avort

Hotărâri proaspete – Mișcarea pentru viață din SUA

 

Continuăm să publicăm din reacțiile mișcării pentru-viață din SUA privitoare la hotărârea de a continua lupta pentru apărarea vieții tuturor copiilor, în condițiile în care mediul politic din următorii patru ani va fi extrem de nefavorabil protecției vieții umane din momentul concepției.

 

 

Stimate prieten al vieții,

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Echipa noastră s-a trezit de dimineață cu hotărâri proaspete. Obiectivele noastre au rămas aceleași: de a determina sfârșitul avorturilor în timpul vieții noastre și de a educa o națiune care să valorizeze și să respecte viața fiecărui om. Vom proclama fără teamă frumosul adevăr că fiecare copil este un dar și că națiunea noastră nu poate avea pace dacă îi ucidem pe cei mai vulnerabili dintre noi. Organizația Live Action  își va intensifica activitatea, asumându-si rolul de arăta violența și activitatea abuzivă de la clinicile de avorturi din întreaga țară și din lume.

În ultimii patru ani, chiar și cu cel mai pro-avort președinte din istorie, în mișcarea pentru-viață s-au realizat câștiguri istorice. Nu uitați: cu sprijinul dumneavoastră, activitatea organizației Live Action și impactul său au crescut rapid în timpul președinției lui Obama. Și munca noastră este doar la început.

 

Investigațiile explozive ale organizației Live Action și campaniile sale au ajutat la oprirea unora dintre finanțările de către stat ale organizației Planned Parenthood, au dus la concedieri ale angajaților, dezvăluiri în mass-media, acțiuni în justiție și o masivă implicare publică. Avortul a fost în centru atenției de mai multe ori în timpul campaniei prezidențiale și acest lucru ne-a ajutat să ne construim o strategie pentru a avansa în lupta pentru a protejarea vieții.

 

Vom fi prezenți în continuare, vom rămâne în ofensivă și vom expune multele nedreptăți și abuzuri ale industriei avortului și ale celor care îi fac lobby, atât în țara noastră cât și în lume. Ne pregătim să punem în aplicare strategia pe care am dezvoltat-o cu mult înainte de rezultatele de noaptea trecută. Nu pot sa spun mai multe în acest moment, dar pot sa adresez un cuvânt organizației Planned Parenthood: zilele pentru mașina voastră de avort sunt numărate. Vom continua să luptam în felul nostru pentru a ne asigura ca fiecare viață este protejata și vom construi la nivelul oamenilor o bază care să respingă industria avortului și să protejeze fiecare copil.

Fiecare provocare este o oportunitate. În istoria mișcărilor de reformă socială, o tensiune mare conduce către o schimbare majoră. Realegerea lui Barack Obama va crește tensiunea care există în țara noastră și va pune in mișcare milioane de oameni care își doresc o națiune care să respecte drepturile fundamentale ale omului. Om cu om, vom continua să vorbim despre copiii nenăscuți pentru a ne asigura că fiecare viață umană este protejată în mod legal și vom încerca să schimbam inimile și mințile. Pentru public, politicieni, mass-media, vom arata violența avorturilor – generată în special prin intermediul liderului acestei industrii, Planned Parenthood.

Vă mulțumesc pentru tot ce ați făcut pe parcursul anului care a trecut pentru a ajuta la protejarea vieții celor mai nevinovați dintre noi. Împreună, cu curaj, vom termina lucrarea pe care am început-o.

 

A voastră, gata de luptă,
Lila Rose
Pre
ședinte Live Action
Sursă: Live Action

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button