avort

UPDATE. Alegeri SUA: Hillary Clinton felicită cea mai mare rețea de clinici de avort din SUA la 100 de ani de la înființare

1-85di7tn6k1wpzcabroivag

UPDATE: În dezbaterea televizată din seara zilei de 19 octombrie, la cererea contracandidatului ei, Trump, Hillary Clinton și-a confirmat susținerea pentru avort în orice stadiu al sarcinii și fără niciun fel de limitare legislativă. Aceasta implică și controversatele proceduri de avort după 20 de săptămâni de sarcină, care au fost de curând interzise în mai multe state americane.

Un studiu recent arată că 60% din americani se opun acestei proceduri în stadiu avansat al sarcinii. Totuși Clinton continuă să susțină că astfel de proceduri se fac pentru a salva viața mamei, în ciuda faptului că mai multe asociații medicale americane au comunicat că în acest stadiu de sarcină avortul pune în pericol grav sănătatea mamei, a cărei viață și integritate se salvează cel mai bine prin naștere indusă sau cezariană, care rezultă în nașterea unui bebeluș viabil.

Citește și Mărturia unui medic care a făcut 1.200 de avorturi: „Niciodată avortul nu va salva viața mamei. Dimpotrivă”

ARTICOL ORIGINAL: Pe 16 octombrie, prin 5 tweet-uri, Hillary Clinton a lăudat și a felicitat organizația Planned Parenthood (Planned Parenthood Federation of America) la împlinirea a 100 de ani de la înființare.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Organizația are cel mai mare lanț de clinici de avort din SUA, fiind responsabilă de avortul a aproape 7.000.000 de copii de la înființarea ei până în prezent.

Prin Federația Internațională Planned Parenthood și organizațiile asociate ei în mai mult de 189 de țări, PP este cel mai important promotor al avortului în lume.

Veniturile PP SUA sunt de circa 1,3 miliarde de dolari anual, din care circa 530 milioane de dolari din fonduri guvernamentale.

PP a investit 20 milioane dolari în campania pentru președinție a lui Hillary Clinton și pentru contracararea candidaților pentru Congresul SUA care sunt pro-viață.

O serie de emailuri publicate de Wikileaks au arătat strânsele legături dintre Hillary Clinton și Cecile Richards, președinta PP. În urma lor, Arhiepiscopul Joseph Kurtz din Louisville, Kentucky, care este președintele Conferinței Episcopilor Catolici din SUA, a publicat o declarație critică pentru membrii de top ai echipei de campania a lui Hillary Clinton. Motivul este faptul că, într-un schimb de mailuri dintre doi membri, de cel mai înalt rang, catolicii sunt  considerați „grav înapoiați”, aceștia rând de oameni ide afaceri care își cresc copiii în credință, iar Hillary Clinton a refuzat să îl concedieze pe autorul acestei opinii.

Citește și SUA: Top 9 – Cele mai incredibile afirmații din investigația cu camera ascunsă la clinicile de avort Planned Parenthood

Citește și România: Cea mai mare rată a avortului și mortalității materne din UE, pusă pe seama finanțărilor americane

Citește și 8 citate șocante din opera lui Margaret Sanger, fondatoarea mișcării contraceptive

Citește și Pastorii de culoare cer îndepărtarea bustului lui Margaret Sanger de la Muzeul Smithonian, pe motive de rasism

Citește și Peste 35% din toate avorturile din America se fac în rândul populației afro-americane, cu toate că acest grup reprezintă doar 12,8% din populația SUA. Numărul avorturilor la mia de femei afro-americane este de patru ori mai mare decât în rândul femeilor caucaziene (cu pielea albă), iar 62% dintre clinicile de avort Planned Parenthood sunt la distanță de mers pe josde zone dens populate cu locuitori afro-americani

Citește și VIDEO: Câțiva clujeni își schimbă părerea despre avort după ce vizionează o animație video cu această procedură

Sursa: Life News

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button