Marxism cultural

Grupul condus de Cioloș în Parlamentul European promovează „drepturile” homosexualilor

de Redacția Stiripentruviata.ro

Renew Europe, grupul condus de Dacian Cioloș în Parlamentul European, a lansat o listă cu zece angajamente care vizează „drepturile” homosexualilor în Uniunea Europeană, informează un comunicat de presă.

Europarlamentarul Nicu Ștefănuță, vicepreședinte USR, a anunțat marț, pe Facebook că a semnat cele zece angajamente propuse de Renew Europe și a comentat:

„Sunt mândru că la prezidiu a fost azi… și Dacian Cioloș, care își asumă cu curaj lupta pentru egalitate. Am fost în luna iulie la Bucharest Pride și am fost surprins că, în afara câtorva colegi de ai mei, așa cum e Florina Presadă, politicienii români stau departe de această comunitate. De fapt, făcând asta, stau departe de egalitate. Eu nu vreau să stau departe, dimpotrivă, vreau să merg și să marșez alături de voi.”

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

USR, partid condus de Dan Barna, și PLUS, partidul lui Dacian Cioloș, au îndemnat la boicotarea Referendumului pentru căsătorie din 2018.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

One Comment

  1. CE POT COMENTA FIECARE CU CE SE OCUPA .L.G.B.T-isti ASTA VOR SA FIE LEGALIZATI SI SA NU MAI EXISTE NATALITATE ..!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button