Marxism cultural

Se prefigurează un boicot internațional împotriva rugbistului Israel Fulau. GoFundMe i-a închis pagina

Cu câteva luni în urmă, jucătorul Israel Folau a fost dat afară din Naţionala de Rugby a Australiei, deoarece scrisese pe Instagram:

„Beţivii, homosexualii, adulterii, mincinoşii, curvarii, hoţii, ateii, idolatrii, iadul vă aşteaptă. Căiţi-vă! Numai Iisus vă poate ajuta.”

La începutul acestei luni, Israel Folau a dat în judecată Federaţia Australiană de Rugby pentru a fi primit înapoi în echipă, dar îi trebuiau trei milioane de dolari pentru proces. De aceea, a creat o campanie de strângere de fonduri pe platforma GoFundMe, unde se strânseseră deja 750.000 de dolari.

Însă platforma i-a închis campania pe motiv că strângerea de fonduri are legătură cu o infracțiune de ură. Managerul GoFundMe Australia, Nicola Britton, a explicat:

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

„Compania noastră se dedică luptei pentru egalitate pentru comunitatea LGBTIQ+. Nu tolerăm promovarea discriminării. Platforma noastră există pentru a-i ajuta pe oameni să ajute”.

Deci justiția costă. Dar accesul la ea oricum nu este și pentru „homofobi”….

Sursa: Telekomsport.ro


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


2 Comments

 1. Intre timp lupta a luat amploare,s-a deschis un nou acont pe platforma crestina acl si in 24 de ore s-au strans 1.5 mil de dolari adica jumate din necesar asa ca tot raul e spre bine!

 2. „Beţivii, homosexualii, adulterii, mincinoşii, curvarii, hoţii, ateii, idolatrii, iadul vă aşteaptă. Căiţi-vă! Numai Iisus vă poate ajuta.”
  Aceasta am și eu de spus, de asemenea,
  și NU ESTE URĂ (!) în aceasta
  ci, pur și simplu, este o AVERTIZARE.
  Ca PRIETENI BUNI ai „fraților” nostri, OAMENII,
  îi avertizăm doar, și NU-i „amendăm”!
  Acestea le spune BIBLIA, și ne cere să transmitem

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button