familieMarxism cultural

Gheorghe Falcă, șef de campanie PNL: „Vorbim de realități. Familia, cea care dă viață, e constituită din bărbat-femeie”

14500271_1174102572628039_2881834471379958901_o

PSNews.ro, 22 noiembrie 2016

Gheorghe Falcă, primarul Aradului și șeful de campanie al PNL, a declarat la Interviurile Gândul

În primul rând, haideți să vedem, că am senzația că fugim de realități. Nici nu vreau să ajung doar la Biblie, vorbim de realități. Familia, ca familie, cea care dă viață, este constituită din bărbat-femeie și astăzi în Codul Civil. Dacă dumneavostră vreți ca relația dintre un bărbat și un bărbat să fie familie, nu este un pericol? Eu nu cred că dumneavoastră ați vrea să vedeți pe stradă, copilul dumneavoastră să vadă pe stradă doi, bărbat-bărbat care la rândul lor au grijă de un copil. (…) Mi-e teamă să nu o luăm pe o pantă greșită, iar acum acest lucru există. Voința a trei milioane și ceva de oameni nu poate fi oprită nici măcar de PSD.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Acesta a comentat și poziția președintelui Klaus Iohannis față de inițiativă, precizând că nu s-a discutat cu șeful statului înainte de a semna, dar nici nu consideră că ar fi fost nevoie de așa ceva.

Nu (n.r. ne-am consultat), dar nu cred că era nevoie, pentru că șeful statului nu a făcut un atac, Doamne ferește, la familie, ci a explicat un lucru și a spus că ar fi regretabil să existe un fanatism religios. Dar tot dânsul, când a văzut că am semnat acea declarație, a spus că e o normalitate și, evident, o solicitare a cetățenilor trebuie să-și vadă de parcurs.

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button