Marşul pentru ViaţăMarxism cultural

Gabriel Popa: „Ce scriu HotNews și Agerpres despre participarea lui Donald Trump la Marșul pentru Viață din Washington D.C.?”

de Gabriel Popa, Facebook

Nota redacției: Am ales să publicăm această opinie, deși limbajul este nepoliticos, deoarece am considerat că manipularea este o chestiune suficient de gravă pentru a scuza un limbaj mai dur.


„Ce scriu Ho(i)tNews și Agerpres despre participarea lui Donald Trump la Marșul pentru Viață din Washington D.C.?

„Donald Trump, primul președinte american care participă la marșul anti-avort: «Fiecare copil este un dar sfânt de la Dumnezeu.»”

(Ho[i]tNews)

„Donald Trump se declară avocatul ferm al mișcării anti-avort”

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013
(Agerpres)

Care „marș anti-avort”, măi deontologii și „jurnaliștii” lui pește? Vă referiți la marșul pro-life, Marșul pentru viață din Washington D.C.?

Ho(i)tNews ca Ho(i)tNews, și ne așteptam să folosească recomandările lui George Soros și ale democraților din Deep State-ul american cu privire la denaturarea cu orice preț a limbajului când vine vorba despre susținerea vieții. Și la înfierarea și demonizarea programatică a susținătorilor vieții. Ne așteptam, altfel zis, să asculte de neobolșevici și să se poarte ca niște neobolșevici. Dar Agerpres este ditai agenția de stat, și ne-am fi așteptat la ei măcar la un strop de cultură generală jurnalistică. Dacă nu era cazul să vorbim despre deontologie sau onestitate.

Nici un cuvânt în articole despre sondajul recent care arată că majoritatea americanilor (65%) ar vota cu un candidat care ar impune măsuri restrictive anti-avort. Sau că demența aborționiștilor a depășit orice limite atunci când New Yorkul și alte state au legalizat avortul practic fără restricții până în luna a noua. Sau când democrații au respins în mod repetat la nivel federal măsuri legislative care ar fi protejat viața copiilor care supraviețuiesc avortului. Legalizând și făcând practic obligatoriu prin lege infanticidul”

Citește mai multe opinii de Gabriel Popa


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button