Marxism cultural

Frenezie postelectorală: suporterii lui Trump o încasează în viață și pe film, cei ai lui Clinton se victimizează pe Twitter fără dovezi

După alegerile din SUA blogurile și siteurile de știri au publicat imagini de la incindente izolate care ar putea demonstra o radicalizare rasială în SUA, în sensul că persoane de culoare i-au bătut pe cei despre care știau că votaseră sau simpatizaseră cu Trump:

La o școală din California, o elevă albă a fost păruită și bătută de o altă, despre care mass-media a ezitat să relateze că era de culoare. Bătăușa a aflat de pe o rețea de socializare că cealaltă îl simpatiza pe Trump și a venit la ea și a lovit-o, acuzând-o că urăște mexicanii:

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

La fel s-a întâmplat la o școală elementară din Texas, unde câțiva copii au rănit grav un băiat de 11 ani.

Părinții acestuia, care fac parte din clasa muncitoare, exact electoratul pe care Trump a reușit să-l mobilizeze, au delcarat pentru Fox News:

Despre asta este procesul electoral: trebuie să respectăm rezultatul votului. Așa am făcut și noi la ultimele alegeri, iar eu simt că și la aceste alegeri ar trebui să fie la fel.

Tabloul apocaliptic al păcii sociale post-Obama este completat de amenințările altui tânăr de culoare, care declară într-un video postat pe net că îl va ucide pe Trump dacă mama lui pierde tichetele de masă în urma reformelor:

Pe de altă parte, suporterii lui Clinton au umplut și ei rețelele de socializare online cu relatări ale unor incidente violente la care ar fi fost supuși după alegeri de către alegătorii lui Trump. Dar aceste relatări nu au fost însoțite de alte dovezi, ba una dintre ele a trebuit să fie retractată după ce autoarea ei (care pretindea că fusese atacată la benzinărie de doi suporteri ai lui Trump pentru că purta vălul islamic) a fost nevoită să recunoască faptul că a inventat totul:

Citește și  Alegeri SUA: Donald Trump versus Hillary Clinton în chestiuni pro-viață și pro-familie

Citește și Ghidul alegătorului american pro-viață: Trump versus Clinton în chestiuni referitoare la viață și căsătorie

Citește și Comentariile cititorilor Hotnews la un articol despre cum a reacționat presa americană la victoria lui Trump

Citește și Filip-Lucian Iorga, istoric, despre alegerile din SUA: „Trump are păcate, e slobod la gură, dar alegerea lui marchează o grea lovitură la adresa marxismului cultural”

Citește și Adrian Sârbu, regizor, despre alegea lui Trump ca președinte al SUA: „Cowboy împotriva sistemului”

Citește și Prof. Univ. Dr. Paul Dobrescu, fost rector SNSPA: „America profundă a decis. Dar cine a activat America profundă?”

Citește și Unii nu știu să piardă: Trump, amenințat cu moartea pe Twitter

Citește și Susținătorii lui Clinton au refuzat rezultatul alegerilor prin proteste care au devenit violente

Citește și Mike Pence, viitorul Vicepreședinte al SUA, se declară „creștin, conservator, republican – în această ordine”

Citește și Paul Ghițiu, jurnalist: „Adevărata față a progresiștilor: Twitter, copleșit de îndemnuri ca Trump și Pence să fie asasinați”

Citește și Frenezie postelectorală: suporterii lui Trump o încasează în viață și pe film, cei ai lui Clinton se victimizează pe Twitter fără dovezi

Citește și De ce am votat cu Donald Trump: Nu mă tem că voi fi o musulmană în America lui Trump, dar mi-ar fi fost frică de o Americă a lui Hillary!

Citește și Stânga globalistă și democrația

Citește și H.R. Patapievici (1995), texte mereu actuale, azi cu atât mai mult: „Comunismul american”. Ce este corectitudinea politică

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button