Fratele homosexual al Madonnei despre funcţionara arestată în SUA pentru că nu emite certificate de căsătorie cuplurilor homosexuale: „E chiar atât de greu să îi permitem propria religie?”

ciccone-carte

Christopher G. Ciccone (foto sus), fratele celebrei cântăreţe Louise Ciccone, alias Madonna, a postat vineri, 4 septembrie, o declaraţie surprinzătoare pe profilul lui de Facebook. El este în mod declarat homosexual, iar mesajul său public (foto jos) a survenit imediat după arestarea americanei Kim Davis, funcţionar guvernamental din Kentucky care refuză să emită certificate de căsătorie pentru cuplurile homosexuale.

ciccone

În postarea sa de pe Facebook, Ciccone scrie:

„(Ea) merită tot atât sprijin cât i-aţi oferi dacă ar fi fost musulmană şi ar fi insistat să-şi acopere faţa şi să nu conducă maşina fără aprobarea soţului. Iar în acest caz ar fi refuzat nu numai să emită certificate de căsătorie pentru cuplurile homosexuale, ci şi certificate de divorţ…”

Referindu-se la faptul că oricum Curtea Constituţională a SUA a emis o hotărâre care a deschis calea pentru căsătoriile între persoane de acelaşi sex şi că bătălia este câştigată în favoarea homosexualilor care vor să se căsătorească, Ciccone a mai scris:

„Încă o dată, comunitatea homosexualilor se simte obligată să arate că nu ştie să câştige. E chiar atât de greu să îi permitem acestei femei propria religie? Sau trebuie să o distrugem, ca să o facem să-şi abandoneze credinţa? Oricum am judeca, ăsta e adevărul. Drepturile pentru care am luptat cu toţii nu mai înseamnă nimic dacă i le interzicem pe ale ei”

Citeşte şi Kim Davis, funcţionara arestată în SUA: „Nu e vorba de homosexuali aici, ci despre căsătorie şi cuvântul lui Dumnezeu”

Ciccone şi-a început cariera alături de Madonna, ca dansator la concertele ei, apoi şi-a făcut propria companie de producţie de videoclipuri muzicale (una din vedetele pentru care a lucrat a fost Dolly Parton). Este absolvent de studii de antropologie, pictează şi fotografiază cu pasiune şi a scris o carte autobiografică despre viaţa alături de sora sa.

Foto: Facebook

 

 

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.


Invităm cititorii să își exprime opiniile pe subiectele de actualitate scriindu-ne la adresa stiripentruviata@gmail.comStiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.