avort

Fotografia unui copil ieșind din uter în timpul unei cezariene s-a răspândit în mod viral


de John Jalsevac

02 ianuarie 2013, (LifeSiteNews.com) –  Când Alicia Atkins a postat pe Facebook o fotografie făcută de soțul ei în timpul nașterii prin cezariană a crezut că va fi vizualizată numai de prieteni, însă imaginea a atras atenția a mii de persoane care nu o cunoșteau pe Alicia și chiar mass-mediei.

Fotografia o arată pe fiica nou-născută a Aliciei, Nevaeh („heaven” -cer scris invers), în timp ce scoate mânuța din uter și apucă degetele înmănușate ale medicului. 

Surprinsă fiind de miile de vizualizări de pe Facebook, Alicia a declarat: „Nu ne-am imaginat că vom primi atâtea aprecieri pozitive. Ne-am așteptat mai degrabă reacții negative. În schimb „toată lumea a crezut că a fost cel mai bun lucru din lume.

Alicia a postat fotografia pe 26 decembrie. Atunci ea scria:
Acest lucru s-a întâmplat acum 10 săptămâni, când am avut o cezariană, și Dr. Sawyer mi-a rupt apa iar fiica mea a ieșit afară din burta mea și l-a apucat pe Dr. S de deget iar soțul meu a surprins acest moment special. 
„Sunt foarte încântată de această fotografie”, a declarat Alicia adăugând că „E ceva care o să-mi amintească totdeauna despre acest moment.” 
Fericita mamă a mulțumit, de asemenea, medicului ei obstetrician și a mai spus că a imprimat pe pânză fotografia pentru a i-o face cadou doctorului. 
Soțul Aliciei, Randy, a descris momentul în care a luat fotografia. „Doctorul m-a strigat și mi-a zis: Hei, mi-a prins degetul!” a spus Randy celor de laazfamily.com. 
„Așa că am fugit repede și am făcut fotografia și sunt foarte încântat de ea. Este o imagine uimitoare.” 
Fotografia se asemănă în mod izbitor cu o alta, chiar mai celebră (și la fel de controversată), făcută de fotograful Clancy Michael. Această fotografie arată micul pumn al unui copil nenăscut, de 21 săptămâni, aflat în creștere în pântecele mamei sale, și care apucă degetul unui medic în timpul intervenției chirurgicale fetale. 
Clancy, care fusese angajat de cei de la USA Today pentru a fotografia operația a devenit de atunci activ în mișcarea pro-viață.
Sursă: LifeSiteNewsAi o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button