valorile familiei

FOTO. Păpușile care celebrează familia și maternitatea

Am mai semnalat și anul trecut despre Cristina Cernat, un psihopedagog din Brașov, care creează obiecte artizanale din lână. Păpușelele ei celebrează feminitatea, maternitatea și familia în toate culorile curcubeului.

Profesoara le lucrează cu bucurie și le dăruiește prietenilor care au evenimente de familie. Iată câteva din cele mai recente lucrări, pentru bucuria ochiului și sufletului:

Citește și Să revendicăm curcubeul ca simbol străvechi: al judecății pe care Dumnezeu o face păcatului, dar și al harului pe care El îl oferă omuluiInvităm cititorii să își exprime opiniile pe subiectele de actualitate scriindu-ne la adresa stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Taguri

Articole relaționate