Marşul pentru Viaţă

FOTO. Marșul pentru viață 2019 la Dublin

În Irlanda, la Dublin, a avut loc ieri a 13-a ediție a Marșului pentru viață. Evenimentul vine după ce anul trecut, în urma unei campanii și a unui referendum controversate, Irlanda a votat să elimine din Constituție protejarea dreptului la viață al nenăscuților.

Dar mii de irlandezi au ieșit în stradă acum ca să transmită că nu tot ce permite legea este și drept. Acum se încearcă interzicerea medicilor de a mai refuza să facă avort, dar aceștia, prezenți la marș, au spus ca legea nu îi poate obliga să-și încalce conștiința.

Redăm mai jos clipul video de promovare al marșului, cu imagini de la ediția anterioară, la care au participat zeci de mii de irlandezi.

Redăm și foto de la marșul de ieri, cu traducerea mesajelor de pe pancarte.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

VIDEO

FOTO

„Un copil este părerea lui Dumnezeu că lumea poate merge mai departe”; „Avortul fură SPERANȚA”
„Viața este sacră”
„Toti merită aceeași șansă pe care am avut-o și noi”
„Avortul ucide iubirea”
„Viitorul este pro-viață”
„Dacă ai sti că există sprijin, te-ar mai speria gândul că vei fi tată?”
„Apăr viața”; „Avortul ucide speranța”
„Propaganda schimbă percepții. Votanții schimbă Constituția. Politicienii schimbă legile. Dar nimeni nu poate schimba adevărul. Fiecare viață omenească va conta în continuare.”


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button