Marşul pentru Viaţă

FOTO: Sute de fotografii de la Marșul pentru Viață 2016 la București – inclusiv imagini ilustrând the making of

Pagina de Facebook a Marșului pentru Viață București a făcut publică povestea facerii unui astfel de marș – mă rog, numai a vârfului aisbergului – mai precis, ce sa întâmplat în Ziua Z, pe 26 martie 2016, când au fost asamblate și transportate la „locul faptei” ghirlandele cu baloane și pancartele și s-au „branduit” (temporar) doritorii cu mesajul pro-viață.

Ce-ți trebuie ca să organizezi Marșul pentru Viață?

  • câțiva voluntari entuziaști
  • multe pancarte cu mesaje calde și deștepte
  • tatuaje lavabile cu declarația „pro-viață” (opțional)
  • multe baloane
  • ceva voință

…a, da: și multe culori, pentru a sublinia că familia naturală reprezintă adevărata diversitate și de aceea trebuie sprijinită mai mult.

Click pe linkurile de mai jos (pe „Marșul pentru Viață 2016 la București (including the making-of)”, pentru vizualizarea întregii liste de imagini din album):

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button