Marşul pentru Viaţă

FOTO. Luna pentru Viață 2019: Cum a fost la Crosul pentru Viață 2019

Sâmbătă, 16 martie 2019, în Parcul „Alexandru Ioan Cuza” (IOR) din București, a avut loc a cincea ediție a Crosului pentru Viață.

Evenimentul face parte din seria de manifestări Luna pentru Viață 2019, care-și propune ca, anual, între 1 și 31 martie, să sensibilizeze societatea cu privire la nevoia de sprijin pentru mame și copii și la frumusețea și unicitatea fiecărei vieți umane.

În cursă s-au înscris 800 de persoane, pe categorii: Semimaratonul de 21 de kilometri, Crosul de 10 kilometri, Crosul Familiei de 3 kilometri și Crosul Copiilor, pe distanțe între 200 și 800 de metri. Evenimentul este unul caritabil, alergătorii urmând să strângă fonduri pentru ajutorarea mamelor și copiilor în situații de risc social.

Fondurile vor ajunge la mamele în situații vulnerabile și femeile în criză de sarcină care beneficiază de serviciile Centrului de consiliere și sprijin pentru părinți și copii „Sfânta Alexandra Împărăteasa”.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Câștigătorul secțiunii Semimaraton 21 km a fost Robert Necula (foto sus), în vârstă de 29 ani, care a câștigat și cursa de 10 km de la ediția din 2018 a Crosului pentru Viață.

Crosul pentru Viață 2019 a fost organizat de Asociația „Studenți pentru Viață” ȋn parteneriat cu „Pegas Triatlon Club”.

Luna pentru Viață 2019 va culmina, pe 23 martie, cu Marșul pentru Viață 2019 – „Unic din prima secundă”, organizat în aproximativ 500 de localități din România și Republica Moldova.

VIDEO. Ioana Picoș dă startul Crosului pentru Viață 2019

Eliza-Maria Cloțea, președinta Asociației Studenti pentru Viață din București, co-organizatorul crosului și organizatorului Marșului pentru viață 2019 de la București (23 martie 2019)

GALERIE FOTO: Crosul pentru Viață 2019 la București

Din perspectiva www.doarsport.ro și a Asociației De Stino.

Publicată de DoarSport pe Sâmbătă, 16 martie 2019


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button