Marxism culturalvalorile familiei

Fostul deputat Ninel Peia: „Experimentul final al lui Soros: disoluția națiunii și a familiei în Europa”

Ninel-Peia

de Ninel Peia, Stiripesurse.ro

Fostul deputat Ninel Peia, care s-a remarcat ca autor al unui proiect de lege pentru protejarea copiilor de educația sexuală explicită și de promovarea comportamentelor sexuale de risc în școlile publice din România, este în prezent Intelligence Consultant la site-ul Stiripesurse.ro, unde a publicat de curând un articol de opinie cu o analiză referitoare la elitele care conduc Europa. Redăm textul integral:

Bătrânul Continent este condus de oameni cu empatie redusă și un ego distorsionat

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Înainte de a intra în Parlamentul României, cu cele mai curate și bune gânduri, nu aveam nici cea mai mică idee despre câte pericole ne pândesc, pe noi, ca națiune, atât din interioul Țării, cât și din afara Ei. Patru ani de deputăție, în loc să dorm liniștit ca alții, în fotoliile comode din Cameră, am folosit maximum de timp pentru a mă informa despre aceste iminente pericole. Poziția mi-a permis să călătoresc, cu același scop, în multe părți ale globului, unde am găsit noduri gordiene ascunse de ochii publicului, dar pe unde trec informații de primă mână. M-am întâlnit cu persoane importante și cu personalități care erau cu totul altceva decât pretindeau. Ulterior, ca șef  al delegației Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Mediteranei am prins niște contacte de alt nivel, mi-am făcut prieteni, am descoperit dușmani. Ba, în America, am fost până și în “cuibul” eminenței cenușii a secolului, satanicul George Soros. Cu unele dintre aceste personaje țin legătura și azi și încă mai primesc informații spectaculoase despre lucrurile care se fac în spatele unor porți mai mult decât ferecate.

Dar, să revin la subiect.

Într-una dintre aceste călătorii, la o discuție nevinovată, un personaj interesant, cu funcție politică serioasă undeva în Europa, a ridicat un subiect comun: familia. M-a întrebat dacă am copii. Am raspuns că da, el a continuat declarând că nu are dar că nu îi pare rău,  pentru că s-a ocupat mai mult carieră și de alte asemenea interese. La al treilea pahar de alcool, mi-a șoptit că, în America, există un studiu mai vechi, plătit de un magnat greu, dar care a rămas anonim, despre calitățile și defectele celor fără copii. Și zice el: “dacă rezultatele sunt adevărate, noi o să stăpânim lumea în curând, noi, cei fără copii, treaba a început de două decenii”.

I-am zâmbit condescendent, l-am considerat băut blană și, cerându-mi scuze, am ieșit la o țigară pe terasa restaurantului din Castel Gandolfo. Dar ideea m-a bântuit ceva vreme. O săptămână mai târziu, după căutări serioase, am primit studiul despre care vorbea amicul beutor. În mare, despre oamenii de carieră, dar fără copii, se ajunsese la concluzia că sunt foarte capabili, că au o minte analitică de mare putere, că, odată câștigați unui țel, sunt fideli pe viață, că nu sunt deloc labili sentimental, că au mare putere de muncă și o maximă tenacitate pentru a obține ceea ce și-au propus. Pe de altă parte, cică sunt așa tocmai pentru că nu prea empatizează cu suferința nimănui, nu simpatizează prea mult cu oamenirea în general, se cred superiori intelectual, sunt reci și foarte calculați, calcă pe cadavre pentru a-și îndeplini scopul, sunt mai degrabă “cetățeni universali”, nu prea le au cu neamul lor, se cred lideri înnăscuți, sunt foarte convingători și nu își impart sentimentele cu nimeni. Majoritatea sunt atei.

IMPORTANT! Studiul este vechi de aproape 20 de ani!

Acum citiți, vă rog:

Franța – Macron, noul președinte francez, nu are copii.

Germania – Cancelarul german Angela Merkel nu are copii.

Anglia – Premierul britanic Theresa May nu are copii.

Italia – Primul ministru italian Paolo Gentiloni nu are copii.

Ștefan Löfven din Suedia, Mark Rutte din Olanda, Nicola Sturgeon din Scoția, Xavier Bettel din Luxemburg, – toți nu au copii.

Comisia Europeană – Jean-Claude Juncker, nu are copii.

România – Klaus Werner Iohannis, nu are copii.

Pe alții vă las să îi descoperiți singuri.

Concluzia este foarte simplă: personajul întâlnit acum 3 ani părea să aibă dreptate, destinele Europei sunt acum în mâinile unor oameni fără copii, brici la minte, deloc sentimentali și care nu se lasă înfluențați de suferințele altora! Obsevați și că acest lucru nu se petrece și în America sau în Rusia, unde încă se pune mare valoare pe familia tradiționalistă, el, ea, și copiii!

Deci, un număr extrem de disproporționat de oameni care iau decizii cu privire la viitorul Europei nu au o miză personală directă în acel viitor.

Ei bine, acesta este marele experiment psihosocial al satanicului Soros, oameni buni, căci el a comandat acest studiu, la câțiva ani după căderea Zidului Berlinului și este cel mai diabolic plan al acestui individ fără scrupule!

Soros a “ajutat”, prin bani, dar mai ales prin influență, promovarea masivă a celor fără copii în politica europeană de vârf.  Cei mai mulți dintre aceștia nici nu știu cum au fost aleși și de ce le-a surâs lor norocul, dar au făcut cariere fabuloase, ceea ce le-au hrănit nemărginitul lor orgoliu.

Ei au ajuns la frâiele puterii continentale, sunt semizeii de astăzi.

Ei croiesc destinul Europei, fără a ține cont de interesele celor mulți, fără să ia în considerare Țări și Neamuri, și, chiar fără să vrea, își servesc stăpânul carea mizat pe un studiu psihologic, acum 20 de ani.

A investit în propria sa victorie, cum s-ar zice!

Nici nu e nevoie ca Soros să le ceară ceva, mulți nici nu-l cunosc, poate chiar îl disprețuiesc, dar se înscriu în profilul psihologic al individului care îi duce perfect munca acestui satanic personaj la bun sfârșit.

Ce poate fi mai diabolic?

Este planul perfect!

Un mare grup de lideri politici duc la îndeplinire un plan al cărui autor nici nu-l cunosc și care n-a mâncat usturoi și nici gura nu-i miroase! Cum să-l acuzi pe Soros de faptele acestora? IMPOSIBIL! Mâna care făptuiește nu cunoște mintea care îl pune la treabă. Și îl pune la treabă numai pentru că ei sunt siguri că deciziile le aparțin și că sunt spre binele continentului.

Dacă ar fi un roman polițist și nu cruda realitate, așa croială s-ar defini drept crima perfectă.

Pe scurt. Cineva a așteptat 20 de ani pentru ca oamenii aleși de el să se specializeze într-o anumită direcție, el ajutându-i doar să meargă pe la școlile care trebuie, să ia contact cu ideile care trebuie, să ocupe funcțiile care trebuie pentru a fi propulsați apoi în Liga 1 a politicii europene!

Poate au fost aleși 5.000 și numai 300 au ocupat posturile necesare. E de ajuns! Au sosit anii în care Stăpânul Întunericului s-a înscăunat, prin alții, la vârful Bătrânului Continent.

Ninel PEIA

www.ninelpeia.ro


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button