adolescenţi

Fosta logodnică a olandezului suspectat că a ucis-o pe Adriana: A fost internat pentru tratament psihiatric legat de infracțiuni sexuale. Călătorea des în România

Fosta logodnică a olandezului suspect că ar fi ucis-o pe fetița Adriana Fieraru din Dâmbovița susține că acesta a fost condamnat la închisoare pentru infracțiuni sexuale și internat pentru tratament psihiatric, scrie Mediafax, citând presa locală.

Fosta logodnică a suspectului, care a preferat să rămână anonimă, a renunțat la relația cu el după ce i-a aflat trecutul. L-a descris drept fermecător și inteligent și a spus că acesta călătorea des în România. Ea a spus:

„Eu am o fiică care nu este a lui și care era mică la acea vreme. La scurt timp după asta am pus capăt relației. Trebuia să ne căsătorim în 2011.”

Ramona Dabija, purtătorul de cuvânt al IGPR, citată de Mediafax.ro, a declarat că Poliția Română are confirmarea Poliției Olandeze că suspectul a murit într-un accident de mașină în cursul zilei de luni, 23 septembrie 2019.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Presa locală din județul Dâmbovița l-a confundat cu un jurnalist și autor de cărți pentru copii. Acesta este însă în viață, iar șeful său de la ziar a confirmat pentru Evz.ro că nu a părăsit redacția în ultima perioadă. Adevăratul Johannes (Joop) Visscher, suspectul în cazul uciderii Adrianei, care ar fi murit în accidentul de luni, lucra la departamentul de IT al Agenției de Asigurări Sociale din Amsterdam (UWV), autoritate aflată în subordinea Ministerului Afacerilor Sociale și Ocupării Forței de Muncă din Olanda, scrie Capital.ro.

Bogdan Licu: Nu avem dovada că olandezul s-a sinucis. După cazurile din Dâmbovița și Caracal, se verifică toate disparițiile din ultimii zece ani

Ingrid Mocanu despre uciderea fetiței din Dâmbovița: „Olanda ne spune să luptăm anticorupție, nu împotriva criminalității organizate, traficului de droguri, crimelor, traficului de persoane, pedofiliei”

Gheorghe Piperea despre ploconeala politicienilor în fața țărilor în care libertatea sexuală a devianților e mai importantă decât siguranța copiilor noștri


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button