familie

Florica Cherecheș despre votul său în favoarea organizării referendumului pentru familie: „Este un vot istoric astăzi, de Ziua Europei, în care ne amintim că Europa a fost fondată pe principii creștine”

florica chereches

Pe 9 mai 2017, de Ziua Independenței României, dar și de Ziua Europei, Deputatul Florica Cherecheș (PNL) a explicat în plenul Camerei Deputaților votul său în favoarea organizării referendumului pentru căsătorie:

Având în vedere că sunt soție și mamă a patru copii, susțin familia, pentru că ea este prima școală pentru copiii noștri… Este un vot istoric astăzi, de Ziua Europei, în care ne amintim că Europa a fost fondată pe principii creștine, principii de la care, din păcate, foarte mulți au abdicat, dar la care ar fi bine să ne întoarcem, pentru a contribui la progresul și la dezvoltarea acestei Europe. Sper din toată inima ca și românii să înțeleagă importanța acestui vot și apoi să meargă să și voteze.

Deputatul a mai scris pe pagina sa de Facebook că a votat cu mare bucurie.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button