Florica Cherecheş despre votul său în favoarea organizării referendumului pentru familie: „Este un vot istoric astăzi, de Ziua Europei, în care ne amintim că Europa a fost fondată pe principii creştine”

florica chereches

Pe 9 mai 2017, de Ziua Independenţei României, dar şi de Ziua Europei, Deputatul Florica Cherecheş (PNL) a explicat în plenul Camerei Deputaţilor votul său în favoarea organizării referendumului pentru căsătorie:

Având în vedere că sunt soţie şi mamă a patru copii, susţin familia, pentru că ea este prima şcoală pentru copiii noştri… Este un vot istoric astăzi, de Ziua Europei, în care ne amintim că Europa a fost fondată pe principii creştine, principii de la care, din păcate, foarte mulţi au abdicat, dar la care ar fi bine să ne întoarcem, pentru a contribui la progresul şi la dezvoltarea acestei Europe. Sper din toată inima ca şi românii să înţeleagă importanţa acestui vot şi apoi să meargă să şi voteze.

Deputatul a mai scris pe pagina sa de Facebook că a votat cu mare bucurie.

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

, , ,


Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.