Marşul pentru Viaţă

Florica Cherecheș, deputat de Bihor: De ce vin la Marșul pentru viață

Florica Cherecheș, deputat de Bihor (PNL), a participat la Marșul pentru viață 2018 în orașul său de reședință, la Oradea, și a scris pe contul personal de Facebook de ce participă anual la acest eveniment:

Am participat ca în fiecare an, la Marșul pentru viață, care a avut ca temă în 2018, „O lume pentru viață „. Ne manifestăm astfel susținerea pentru femeia aflată în criză de sarcină și pruncul ei nenăscut, pentru că suntem datori să nu o lăsăm singură atunci când se găseste într-o situație vulnerabilă. Dumnezeu ne-a dat nouă femeilor darul vieții și e nevoie ca toată societatea să se implice ca nicio femeie să nu fie obligată de împrejurări sau de cineva să-si ucidă pruncul din pântec. România are nevoie de toți fiii ei!
Marșul a fost precedat de o mare adunare populară la care au participat mii de orădeni si nu numai.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button