VIDEO: Marşul pentru Viaţă 2017 din Bucureşti văzut din dronă, de Prodocens Media

drone-bucharest-mfl-2017

Cam aşa a fost la Marşul pentru Viaţă 2017 de la Bucureşti, la care au participat aproximativ 8,000 de persoane, (video clipul include şi filmări cu drona):

Video clipul este realizat de Prodocens Media, companie de online media fondată de Cătălin Vasile, Manager tehnic Zebra Technologies.

Pe Cătălin, un suporter dedicat al cauzelor pro-viaţă şi pro-familie, îl puteţi urmări miercuri, 29 martie 2017, de la ora 21, discutând LIVE pe Facebook și pe www.a7tv.ro cu realizatorul TV Cornel Dărvăşan.

Vor vorbi despre Marșul pentru viață, vor povesti despre drumul lui Cătălin dintr-o comună de pe malul Dunării şi până în stafful unei companii importante de tehnologie, despre jurnalismul creștin și problemele societății românești.

 

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

,


Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.