Marşul pentru Viaţă

VIDEO: Marșul pentru Viață 2017 din București văzut din dronă, de Prodocens Media

drone-bucharest-mfl-2017

Cam așa a fost la Marșul pentru Viață 2017 de la București, la care au participat aproximativ 8,000 de persoane, (video clipul include și filmări cu drona):

Video clipul este realizat de Prodocens Media, companie de online media fondată de Cătălin Vasile, Manager tehnic Zebra Technologies.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Pe Cătălin, un suporter dedicat al cauzelor pro-viață și pro-familie, îl puteți urmări miercuri, 29 martie 2017, de la ora 21, discutând LIVE pe Facebook și pe www.a7tv.ro cu realizatorul TV Cornel Dărvășan.

Vor vorbi despre Marșul pentru viață, vor povesti despre drumul lui Cătălin dintr-o comună de pe malul Dunării și până în stafful unei companii importante de tehnologie, despre jurnalismul creștin și problemele societății românești.

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button