adolescenţi

Fetiță îngropată de vie a supraviețuit opt ore în mod miraculos până când a fost găsită de poliție

Pe 5 iunie 2018, o adolescentă de 15 ani dintr-un trib indigen din localitatea Canarana, Brazilia, a dat naștere unei fetițe.

Pentru că fetița a căzut pe podea și s-a lovit la cap, adolescenta și bunica ei au examinat-o și au crezut că este moartă, drept pentru care au îngropat-o în grădină.

Alertată de un pont anonim, poliția a descins la domiciliul femeilor și a căutat groapa. Nu mică le-a fost uimirea când au auzit scâncete de copil ieșind din pământ și au scos fetița vie după opt ore în care stătuse îngropată.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

În prezent, bebelușa, care are două lovituri la cap, se reface la spital. Mama ei a suferit complicații după naștere și este internată și ea. Adolescenta nu a fost pusă sub acuzare, dar bunica ei a fost acuzată de tentativă de omucidere.

Sursa: The Mail Online


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button