pedofilie

Fetița din județul Iași l-a recunoscut pe olandezul pedofil din Dâmbovița drept cel care a agresat-o sexual în 2016

Mama fetiței din județul Iași agresată de olandezul pedofil în 2016 a declarat că joi, 26 septembrie 2019, a fost cu fiica ei la Protecția Copilului și la Poliție.

„Cu un psiholog de față și cu mine i-au arătat mai multe poze”, a spus femeia, care a adăugat că fetița l-a identificat din fotografii pe olandezul Johannes Visscher ca fiind cel care a răpit-o cu mașina și a molestat-o în 2016. Surse din Direcția Generală de Asistență Socială și pentru Protecția Copilului Iași au confirmat informația pentru Mediafax.ro.

Joi, Parchetul General a preluat de la Iași dosarul în care nu se făcuse niciun progres, deși tatăl fetiței a declarat că bărbatul fusese filmat pe camerele video de la magazinele din sat.

Lipsa de progres în acest dosar l-a determinat pe Procurorul General Bogdan Licu să-și trimită Corpul de Control la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

BZI.ro, Mediafax.ro: Olandezul pedofil a agresat sexual și o fetiță din județul Iași. Mărturia tatălui ei


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button