Fenomenul sexualizării în Marea Britanie: Conferinţă Antonia Tully, Iaşi, 2 noiembrie

IMG_6884tullyrs

Invitație

În contextul discuțiilor recente la nivel național pe tema educației sexuale, Asociația Familia Tradițională are deosebita plăcere de a o prezenta pe doamna Antonia Tully, reprezentantă a Society for the Protection of Unborn Children și coordonatoarea campaniei „Safe at School” din Marea Britanie. În luna martie a anului 2015 doamna A. Tully a susținut conferința în București, iar acum a acceptat invitația organizației noastre de a veni la Iași și a ne împărtăși experiența sa în ceea ce privește fenomenul sexualizării în Marea Britanie, țară care se confruntă cu această problemă de peste 30 de ani.

Avem onoarea de a vă invita la o întâlnire cu doamna Antonia Tully, luni, 2 noiembrie, ora 16:00, la Colegiul Sfântul Nicolae, Iași.

În cadrul acestei întâlniri se va discuta despre situația actuală a problemei educației sexuale în România, va fi prezentată și situația din Marea Britanie iar la final vom încerca să tragem concluzii practice cu moduri prin care fiecare din noi se poate implica.

Așteptăm confirmarea prezenței dumneavoastră la eveniment la nr. de telefon 0756 333 849!

Citeşte şi:

Antonia Tully, SPUC (UK): „Faceţi tot ce puteţi pentru oprirea acestui tip de educaţie în şcoli!”

Antonia Tully , SPUC (UK): „Părinții sunt educatorii primari ai copiilor lor, inclusiv în chestiuni legate de sexualitate”

VIDEO: Conferinţa dnei Antonia Tully – Educaţia sexuală, distrugerea copilăriei (experienţa din Marea Britanie)

„În mod natural, copiii resping discuțiile despre sex și sexualitate, pentru că nu fac parte din lumea lor.” Interviu cu Antonia Tully, coordonatoare, „Safe at School” (Marea Britanie)

, ,

No comments yet.

Lasă un răspuns