adopţie

Familie adoptă 4 copii după ce mama lor a murit de cancer

mom-adopts-4-daughters-brain-cancer-death-best-friends-elizabeth-diamond-laura-ruffino-5

Sursa: Bored Panda
Foto: Pintereset, Facebook
Traducere și adaptare: Cristina Dobrovie

Elizabeth Diamond, o mamă singură a patru copii, a fost diagnosticată cu cancer cerebral de gradul 4 în august 2014. Primul ei gând a fost la fetele ei. Ce se va întâmpla cu ele dacă va muri?

Atunci prietena ei cea mai bună, Laura Ruffino, pe care o cunoștea din clasa a 5a, i-a promis că va avea ea grijă de ele. Iar când Elizabeth, o mamă singură a patru copii, a murit în aprilie 2015, Laura și-a ținut promisiunea și le-a adoptat.

mom-adopts-4-daughters-brain-cancer-death-best-friends-elizabeth-diamond-laura-ruffino-8

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Familia Ruffino avea 4 membri (Laura, soțul ei și două fiice), dar în prezent s-a dublat. Comunitatea locală din Orchard Park, New York a fost profund impresionată. Oameni inimoși au strâns peste 80.000 $ pentru a ajuta familia Ruffino-Diamond.

Elizabeth Diamond a trecut la cele veșnice în aprilie 2015, lăsând singure patru fete minunate. Avea un suflet iubitor și scria cărți pe teme de sănătate. A fondat un centru de wellness non-profit.

mom-adopts-4-daughters-brain-cancer-death-best-friends-elizabeth-diamond-laura-ruffino-6

Laura Ruffino: „Mi-a spus: Dacă mi se va întâmpla ceva, aș vrea ca tu să ai grijă de fete. I-am răspuns imediat că așa voi face. Pe când starea ei de sănătate se deteriora, îmi imaginez cât se temea că fetele vor rămâne singure”.

mom-adopts-4-daughters-brain-cancer-death-best-friends-elizabeth-diamond-laura-ruffino-3

Laura Ruffino: „În urmă cu 10 ani, nu îmi imaginam că aceasta va fi viața mea. Dar, dacă ți se dă o misiune importantă, nu rămâne decât să accepți provocarea și să faci tot ce poți mai bine”.

mom-adopts-4-daughters-brain-cancer-death-best-friends-elizabeth-diamond-laura-ruffino-7

Familia Ruffino a făcut tot ce a putut pentru ca fetele să se simtă binevenite!

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button