Familie adoptă 4 copii după ce mama lor a murit de cancer

mom-adopts-4-daughters-brain-cancer-death-best-friends-elizabeth-diamond-laura-ruffino-5

Sursa: Bored Panda
Foto: Pintereset, Facebook
Traducere și adaptare: Cristina Dobrovie

Elizabeth Diamond, o mamă singură a patru copii, a fost diagnosticată cu cancer cerebral de gradul 4 în august 2014. Primul ei gând a fost la fetele ei. Ce se va întâmpla cu ele dacă va muri?

Atunci prietena ei cea mai bună, Laura Ruffino, pe care o cunoștea din clasa a 5a, i-a promis că va avea ea grijă de ele. Iar când Elizabeth, o mamă singură a patru copii, a murit în aprilie 2015, Laura și-a ținut promisiunea și le-a adoptat.

mom-adopts-4-daughters-brain-cancer-death-best-friends-elizabeth-diamond-laura-ruffino-8

Familia Ruffino avea 4 membri (Laura, soțul ei și două fiice), dar în prezent s-a dublat. Comunitatea locală din Orchard Park, New York a fost profund impresionată. Oameni inimoși au strâns peste 80.000 $ pentru a ajuta familia Ruffino-Diamond.

Elizabeth Diamond a trecut la cele veșnice în aprilie 2015, lăsând singure patru fete minunate. Avea un suflet iubitor și scria cărți pe teme de sănătate. A fondat un centru de wellness non-profit.

mom-adopts-4-daughters-brain-cancer-death-best-friends-elizabeth-diamond-laura-ruffino-6

Laura Ruffino: „Mi-a spus: Dacă mi se va întâmpla ceva, aș vrea ca tu să ai grijă de fete. I-am răspuns imediat că așa voi face. Pe când starea ei de sănătate se deteriora, îmi imaginez cât se temea că fetele vor rămâne singure”.

mom-adopts-4-daughters-brain-cancer-death-best-friends-elizabeth-diamond-laura-ruffino-3

Laura Ruffino: „În urmă cu 10 ani, nu îmi imaginam că aceasta va fi viața mea. Dar, dacă ți se dă o misiune importantă, nu rămâne decât să accepți provocarea și să faci tot ce poți mai bine”.

mom-adopts-4-daughters-brain-cancer-death-best-friends-elizabeth-diamond-laura-ruffino-7

Familia Ruffino a făcut tot ce a putut pentru ca fetele să se simtă binevenite!

 

No comments yet.

Lasă un răspuns