miracolul vieţii

Expoziția foto „Alăptarea e Iubire”, parte dintr-o campanie de conștientizare

 

La Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” se află pe simeze, începând cu data de 5 septembrie, odată cu „Târgul de Sfânta Maria”, expoziția de fotografie a Cristinei Nichituș Roncea „Alăptarea e Iubire”, care se desfășoară în cadrul Festivalului „Bucharest Photo Week”, până pe data de 16 septembrie 2015. Vernisajul are loc de Nașterea Maicii Domnului, marți, 8 septembrie, ora 15.00, la sala de expoziții „H.H. Stahl”.

Expoziția și proiectul fotografic „Alăptarea e iubire”, de Cristina Nichituș Roncea, se înscriu într-o campanie națională prin care ne propunem, în parteneriat cu Asociația de Pediatrie si Consultanță în Alăptare, Muzeul Național al Satului “Dimitri Gusti” și “IA Sibiu”, să reînnoim idea de tradiție și sănătate, după cum am învățat de la mamele și bunicile noastre și după cum trebuie să transmitem și noi mai departe. Zeci de mămici au răspuns cu dragoste inițiativei noastre, prin care dorim ca tinerele care nasc azi în România să afle și să conștientizeze că cea mai bună hrană pe care pot să o dea copilului sau copiilor lor este cea primită de la Dumnezeu: laptele matern.

Cele 50 de fotografii, format 50×70, cu mame alăptând, îmbrăcate în portul nostru național, au încântat deja publicul în cadrul unei prime manifestări și sperăm să o mai facă și în continuare. După cum spunea doamna Elena Solunca Moise, redactor la Ziarul Lumina și publicistă la revista „Academica” a Academiei Române, această campanie „ne aduce aminte – și fotografiile o ilustrează minunat – că trebuie să revenim la normal”.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Mai multe detalii pe http://www.photo-graphy.ro/


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button