bioeticăfamilie

Eva-Maria Michels, jurnalist: „Clar că Franța nu va pieri. Există încă, sau din nou, o bază sanătoasă care afirmă viața”

Paul Bașotă relatează pe Facebook pentru publicul românesc:


Pe 27.09.2019, în ciuda protestelor și a opoziției dreptei, parlamentul francez a legalizat “reproducerea asistată medical” (PMA) pentru cuplurile de femei, cu alte cuvinte, inseminarea artificială fără tată.

Eva-Maria Michels:

“600.000 de demonstranți astăzi în Paris, împotriva inseminării artificiale fără tată. Vârstă medie 30 de ani, însă și mulți tineri. Afluența a fost atât de mare, încât poliția a cerut organizatorilor rute alternative spre locul declarațiilor de închidere. Prin asta, poliția s-a dat singură de gol că a mințit când a vorbit de doar 42.000 de persoane. Numărarea “independentă” a AFP a ajuns la 74.500. În Figaro am citit că demonstrația a fost însoțită de contrademonstrații LTBG. De fapt – și am făcut întregul traseu – doar la început am văzut un grup de vreo zece oameni cu păr albastru și de alte culori, și cu steaguri curcubeu, care au dispărut după cinci minute. În alt loc, același lucru. Asta a fost uriașa contrademonstrație.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Din toată Franța au călătorit oamenii, ceea ce se putea vedea și în numeroasele steaguri regionale. Din departamentul Var au închiriat chiar un întreg tren TGV. 3/4 din demonstranți au fost catolici, dar au fost și grupe de veste galbene de dreapta și studenți. Ca grup profesional, medicii au fost puternic reprezentați.

Următoarea demonstrație e pe 1 decembrie.

Această mobilizare enormă pentru familie, a “francezilor refractari la schimbare”, cum își numește Macron supușii, îmi spune clar că Franța nu va pieri. Există încă, sau din nou, o bază sanătoasă care afirmă viața.”

„Liberté, Egalitaté, Paternité”: 600.000 de francezi cer retragerea legii care le dă acces lesbienelor și mamelor singure la inseminare artificială


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button