Marxism cultural

Etichetarea pro-familiștilor ca fasciști: aceeași tactică a precedat genocidul comunist din anii ‘50

Devine din ce în ce mai vizibil caracterul de extremă stânga al diferitelor ONG-uri care se pretind de dreapta. Mai ales acum, când se luptă să genereze cu orice preț o mișcare de boicotare a referendumului, caracterul de extremă stânga apare pregnant.

Mihai Tîrnoveanu a postat o analiză clară a identități ideologice între extrema stângă de azi și comunismul din anii ’50.

Sloganul  lansat astăzi la mitingul LGBT împotriva referendumului este: ,,Alertă antifascistă”!

Este exact sloganul anilor ’50, pe când comuniștii vedeau fasciști peste tot. Dar ei ne acuză că inventăm probleme care nu există, cum ar fi pericolul  adopțiilor de copii de către „cuplurile” de homosexuali, legalizarea căsătoriilor între persoane de acelaşi sex si îndoctrinarea prin manualele şcolare a tinerei generaţii cu ideologia LGBT. În viziunea lor. aceste realități sunt false, în schimb, ce să vezi, pericolul fascist este real. Fasciștii ăștia ar fi peste tot, în Parlament, guvern, pe stradă, oriunde te-ai întoarce dai peste ei de nu mai poți trăi liniștit de răul făcut de ei! Inventarea acestei etichete este tipică marxiștilor vechi si noi, vrând astfel să-și anuleze opoziția reală prin crearea uneia închipuite. Vezi Doamne, împotriva ideologiei lor nu pot fi decât fasciştii, extremiștii, nu oamenii obișnuiți, marea masă a poporului român. Prin această manevră se urmărește victimizarea lor și legitimarea „luptei” pentru o cauză „nobilă”.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

După această perdea de fum se ascunde adevărata lor ideologie de extremă stângă, antiromânească. Sub acest slogan, ,,Alertă antifascistă”, a fost nimicită mare parte a generației româneşti anticomuniste din perioada interbelică. Sub acest slogan s-au făcut crime, arestări, au fost distruse viețile a milioane de români. Sub acest slogan se vrea astăzi întinarea unei Sfinte Taine, oprirea prezentării poporului român la un examen decisiv al Istoriei: Referendumul din 6-7 octombrie, ce definește normalitatea, Viața Neamului Românesc: căsătoria între un bărbat si o femeie. Un lucru atât de simplu, firesc, dar atât de greu înțeles de unii.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button