familie

Episcopia Ortodoxă Română a Europei de Nord cheamă la rugăciune pentru dr. Camelia Smicală, hărțuită în justiția finlandeză după ce statul i-a luat copiii în mod abuziv

Episcopia Europei de Nord informează pe pagina sa de Facebook că joi, 23 martie 2017, are loc prima înfățilșare în procesul abuziv intentat de statul finlandez Cameliei Smicală, căreia i-au fost luați copiii în mod abuziv de către autoritățile finlandeze:

Apel la rugăciune pentru Camelia-Mihaela Smicală, mama româncă din Finlanda care riscă o condamnare

După îndepărtarea de cei doi copii ai săi, medicul Camelia-Mihaela Smicală din Finlanda se confruntă cu încă o încercare. Românca a fost dată în judecată de statul finlandez pentru „defăimarea” autorităților, respectiv a executorilor judecătorești care au intervenit în forță, în urmă cu doi ani, pentru a-i prelua copiii. Joi, 23 martie 2017 va avea loc prima înfățișare în cadrul acestui proces.
Procuratura îi cere despăgubiri materiale pe care Camelia-Mihaela Smicală nu-și permite să le achite. De altfel, Camelia Smicală se află în imposibilitatea de a-și plăti propriul avocat în cadrul procesului, onorariul acestuia fiind achitat în urma ajutorului frățesc al românilor din cadrul Episcopiei Ortodoxe Române a Europei de Nord, care au răspuns apelului Preasfințitului Părinte Episcop Macarie Drăgoi.
Chemăm la rugăciune pentru Camelia-Mihaela Smicală și pentru copiii săi Johan-Mihail și Maria-Alexandra, având nădejdea că, acolo unde ajutorul omenesc este insuficient, intervine puterea Lui Dumnezeu. Să punem, așadar, cu mic, cu mare, un bob de rugăciune, o lumânare, o metanie, fiecare după putință, pentru ajutorul și izbăvirea Cameliei și copiilor săi. Să avem nădejde, căci, așa cum Dumnezeu a lucrat în cazurile familiilor Nan și Bodnariu, așa poate lucra și aici, de-L vom ruga stăruitor. „Tu privești la necazuri și la durere, ca să le iei în mâinile Tale; căci în Tine se încrede săracul, iar orfanului Tu i-ai fost ajutor“ (Psalmul 9, 34).

BIROUL DE PRESĂ AL EPISCOPIEI ORTODOXE ROMÂNE A EUROPEI DE NORD

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Citește și Cazul Smicală. Comunicat de presă: Avocatul Poporului, sesizare din oficiu în cazul unor copii români preluați din familie de către autoritățile din Finlanda

Citește și O comisie parlamentară vrea să viziteze Finlanda pentru evaluarea cazului Smicală. Deputatul Matei Dobrovie: este „un alt caz Bodnariu”

Citește și Camelia Smicală, medicul român căreia statul finlandez îi deține abuziv copiii, în ciuda deciziei instanței judecătorești, riscă să meargă și la închisoare

Citește și Camelia Smicală, căreia statul finlandez i-a luat în mod abuziv copiii: „Cei care plâng de dorul părinților sunt băgați în carceră”


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button