avort

Embrionul Ateu sau… Există viață după naștere?/ De Ana Rîciu

Erau odată două celule mici, mici de tot care s-au întâlnit. În scurt timp au format doi embrioni care se dezvoltau în uterul unei femei. Într-o zi, unul dintre embrioni îi spune celuilalt:

–Ce privilegiu este să fii conceput și să trăiești în această lume minunată!

La care celălalt embrion îl întrerupe:

– Într-adevăr, binecuvântat fie cel care ne-a dat viață fiecăruia dintre noi și ne-a dăruit unul altuia !

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013
Fiecare dintre gemeni continua să crească zi de zi, tot mai mult și foarte curând au început să li se formeze gurițele, năsucurile, ochișorii, mugurii dințișorilor. Apoi mânuțele, piciorușele cu ale lor degete au început să prindă contur. Ei au căutat să-și întindă micile lor trupuri, s-au agitat un pic, dar au revenit la lumea lor mică.
Săptămânile au trecut, s-au transformat în luni, însă cu fiecare lună care trecea fiecare a observat din ce în ce mai multe schimbări la celălalt, dar și la el însuși. Într-o zi, unul dintre ei se miră:
–Suntem într-o continuă schimbare! Atâtea lucruri se întâmplă cu noi! Ce poate însemna aceasta?
Celălalt a răspuns:
–Aceasta înseamnă că ne apropiem de naștere!
Un fior de neliniște i-a cuprins pe cei doi. Ei se temeau de naștere pentru că știau că asta însemna să părăsească minunata lor lume. Atunci, unul dintre ei a spus:
–Dacă ar fi după mine, eu aș trăi aici pentru totdeauna!
Celălalt însă i-a răspuns:
–Eu unul, cred că există o viață minunată care începe după naștere. Tu nu crezi? Toate schimbările prin care am trecut nu sunt decât semne că noi nu suntem făcuți să rămânem aici, ci mai curând să ne mutăm undeva unde să ne putem folosi de toate aceste schimbări care s-au produs cu noi. Ne vom folosi gurița, ne vom folosi stomăcelul, ochișorii, urechiușele, mânuțele acestea și piciorușele!
–Dar cum poate exista viață după naștere? a început să plângă celălalt. Nu ne vom pierde cordonul de alimentare cu viață și totodată și firișoarele de sânge odată cu el, atunci când ne naștem?  Dar ai vorbit tu vreodată cu cineva care s-a născut? A reintrat cineva vreodată după naștere înapoi în uter ca să descrie cum e viața după naștere? NU !
–Tu chiar nu crezi că există o viață după naștere? Tu chiar nu crezi în mama?
–Nu, eu nu cred în aceste lucruri! Eu sunt ateu! Adică ce, ai văzut-o vreodată pe mama?
Sursa: Willing.ro
Prelaut de pe Vremuri vechi și noi


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button