familieopinii

Emanuel Buta: „Un ofițer de poliție din Arizona a salvat viața unei persoane de 26 de ani printr-o îmbrățișare”

Zilele acestea a devenit viral un clip din luna martie în care un ofițer de poliție din Arizona (SUA) a salvat viața unei persoane de 26 de ani care dorea să sară de pe o pasarelă în mijlocul unei autostrăzi. 

Impresionant este faptul că polițistul l-a chemat pe tânăr, cu mult calm, ca să-i ofere o îmbrățișare sinceră. În astfel de momente, rolul unei îmbrățișări poate fi decisiv, așa cum a și fost în cazul de față când viața tânărului a fost salvată. 

În unele locuri și momente, un anumit gest poate fi făcut formal sau cu intenții rele, iar în alte locuri și împrejurări, același gest poate fi făcut cu multă sinceritate pentru a salva viața cuiva. În fond, cred că nimic din lumea aceasta nu este rău în sine, ci doar reaua și vicleana întrebuințare a oricărui lucru este de fapt ceea ce constituie răul din lume și din viața noastră. 

Sursă: Facebook

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button