valorile familiei

Elena Dumitrescu: Jurnal de mămică (8). „Mă întristează o întrebare”

Fotograful Elena Dumitrescu notează pe Facebook sentimentele și întâmplările prin care trece în timp ce este, pentru a treia oară, mămică. De la probleme cruciale precum strădania de a asigura condiții propice pentru un atașament sănătos la copil și până la momentele comice generate de oboseală sau nevoile unei mame care alăptează natural, postările ei deschid fereastra spre un univers despre care se vorbește prea puțin: sacrificiul matern de zi cu zi pentru a face din bebe om mare.


Selfie aniversar de 3 luni. Nush cum trece timpul asta:)

Suntem fericiti ca avem acest copil care respira, se bucura de viata si ne ofera o tona de iubire. Ma intristeaza insa intrebarea pe care o primesc atat eu cat si membrii familiei mele:

Va opriti din facut copii, da?
(Sper ca se opreste fata ta/nora ta din facut copii.)

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Asta asa, in loc de felicitari…

Citește mai multe însemnări și articole de Elena Dumitrescu aici.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button