familieviaţa de familie

Elena Dumitrescu, fotograf: Jurnal de mămică (7). „Am primit des întrebarea «Cum e cu 3 copii?»”

Fotograful Elena Dumitrescu notează pe Facebook sentimentele și întâmplările prin care trece în timp ce este, pentru a treia oară, mămică. De la probleme cruciale precum strădania de a asigura condiții propice pentru un atașament sănătos la copil și până la momentele comice generate de oboseală sau nevoile unei mame care alăptează natural, postările ei deschid fereastra spre un univers despre care se vorbește prea puțin: sacrificiul matern de zi cu zi pentru a face din bebe om mare.

Stiu ca poate parea exotic sa cresti 3 copii, dar nu e chiar asa. Numai la Petru in clasa suntem 4 familii care au cate 3 progenituri. Nu stiu ce sa spun despre cum e. As fi ipocrita sa spun ca e usor. As fi ipocrita sa spun ca e foarte greu. E undeva la mijloc.

Ce pot sa spun e ca zilele sunt pline si cu bune si cu lucruri de rezolvat, ca daca nu esti extrem de multi tasking ai incurcat-o si ca impartirea intre copii e cea mai dificila parte. Dar mai avem si momentele noastre de nepretuit.

Citește mai multe însemnări și articole de Elena Dumitrescu aici.

 

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button