adopţievalorile familiei

După 20 de ani de la adopție rinichiul fiicei adoptive salveză viața tatălui

DeLauren McKnight a fost adoptată de către Billy Houze pe când avea 6 luni. Mama naturală, strănepoată a soției lui Houze, dependentă de droguri și cu tendințe de suicid, condamnată la închisoare, a fost închisă imediat după naștere, iar micuța DeLauren a fost preluată de asistența socială, până la vârsta de 6 luni, când a fost adoptată de familia Houze. Pastor, Houze devenea, astfel, tatăl a 5 copii.

20 de ani mai târziu, Houze a suferit o intervenție chirurgicală la vezica biliară, în urma căreia au rezultat complicații, care au dus la blocarea ambilor rinichi. După săptămâni de dializă la terapie intensivă, medicii i-au spus că are nevoie de transplant, însă, în mod normal, ar fi putut să dureze până la 7 ani pentru găsirea unui rinichi compatibil.

În această situație, șanse mai mari pentru găsirea unui donator compatibil erau în familie. Doi dintre băieții lui Houze au făcut testele, însă niciunul nu era compatibil. Deși existau șanse infime de potrivire, deoarece nu era fiică naturală, DeLauren a făcut și ea testele, iar ceea ce părea imposibil s-a dovedit real. Rinichiul fiicei adoptive se potrivea. La aflarea veștii DeLores și-a sunat imediat tatăl adoptiv, căruia i-a spus: „Tăticule, trebuie să-ți spun ceva. Eu sunt donatorul compatibil”.

Acum, după ce i-a salvat viața tatălui, DeLores este convinsă că în spatele adopției sale a fost un scop divin, salvarea ei prin adopție ducând, peste ani, la salvarea vieții tatălui adoptiv și consideră că niciun sacrificiu nu este prea mare pentru părinții săi adoptivi. „Îl numesc eroul meu. Fără el și mama nu știu unde a-și fi fost acum. Nu există nimic pe lumea asta ce nu i-aș dărui pentru a se bucura de viață și a-mi fi alături”, a spus într-un interviu DeLores.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013
Sursă: liveaction


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button