Dr. Camelia Smicală, din nou cu spatele la zid în faţa autorităţilor, declară că va continua lupta pentru recuperarea copiilor ei preluaţi abuziv în custodie de statul finlandez

Dr. Camelia Smicală a postat de curând un nou mesaj pe contul ei de pe o reţea de socializare, pe care îl redăm integral:

Peste 10 ani de tortură psihică si fizică …

La început,l-au lăsat pe fostul soț să ne tortureze si au stat spectatori,gândindu-se că nu am nici o șansă să ma ridic. Că nu are rost să-și bata capul si să folosească niște resurse inutil pentru o româncă. Pentru ca românii sunt priviți ca fiind cerșetori, infractori si țigani.

Numai ca,așa cum a spus psihologul,nu au știut cu cine au de a face. Însă eu m-am ridicat, cu ajutorul lui Dumnezeu.

Nu a fost de ajuns ca mi-au luat tot ce am muncit din greu timp de 20 de ani (am muncit cel putin 6 zile pe săptămână ). Am platit amenzi uriașe pentru ca fostul soț a amenințat copiii.Nu s-a gândit nimeni cu ce întrețin trei copii,cu ce plătesc rata la casa ,câta vreme eram singurul părinte care întreținea copiii (tatal copiilor nu a plătit niciodata nimic ). Erau luni când am supraviețuit numai cu ajutorul prietenilor finlandezi. (Ca românii din Finlanda (99,99%)mai degrabă îți dau in cap decât să te ajute).

Când au văzut ca nu m-au doborât,mi-au luat copiii. M-am ridicat,m-am luptat și i-am luat înapoi. Singură cu Dumnezeu. Ca România se lupta doar pentru Bodnariu. De noi nu avea nimeni timp.

Nu s-au lăsat. Au furat copiii a doau oară. I-au despărțit. I-au izolat. Au făcut totul sa clachez.Sa nu mă mai scol. Problema lor e ca Dumnezeu mi-a trimis oameni care m-au ridicat.

Apoi m-au condamnat,în loc sa condamne infractorii. Din nou amenzi.Mi-am pierdut serviciul.

M-am ridicat din nou.

Acum mi-au scos casa la vânzare. Acel executor judecatoresc care ne-a agresat,mi-a rupt coastele si mi-a provocat invaliditate pe viață,a primit despăgubiri de peste 8000 euro pentru o zgârietura de jumătate de centimetru pe care nu a putut-o dovedi ca existat și nici ca eu i-aș fi facut-o (nu a fost la medic).Deși hotărârea nu numai că nu e definitivă,dar nici măcar în vigoare,mi-au luat ultimul salar și acum îmi scot casa în vânzare (e a băncii dealtfel ,dar în felul acesta îmi pot lua și casa și sa rămân și datoare pe viață,deoarece o pot vinde pe nimic).Avocat nu am și nici speranțe.

Dar totuși rămân greu de ucis.In țările civilizate,Mafia te omoară direct.Pe mine nu au reușit (deși mi-au turnat și benzină la motor).,așa că încearcă sa ma termine psihic.

Nu vor reuși. Am trei copiii de salvat .Și credința în Dumnezeu. Amin!


 


DONEAZĂ !

Asociaţia ProValori Media
RO18RZBR0000060016473191- RON
RO85RZBR0000060016473246 – EUR

Dragă cititorule,
Foarte multă lume se bate pentru atenţia ta, dar noi nu putem face asta.
Aşadar, îţi lăsăm deplina libertate de a alege să ne urmăreşti sau nu.
Ne străduim să adunăm la un loc, fără conformism, teamă sau prejudecăţi,
informaţiile relevante pentru tine, familia ta şi alegerile tale.
Pentru a ţi le proteja şi păstra, trebuie să fii în primul rând informat.
Dacă ţi se pare că informările şi analizele pe care le selectăm sunt utile pentru viaţa ta
şi se pot dovedi necesare în dezbaterea publică din România,
te invităm să faci cunoscut site-ul nostru şi altora
şi să susţii financiar, după posibilităţi,
continuarea şi profesionalizarea demersului nostru.
Cu recunoştinţă,
Redacţia Stiripentruviata.ro
Ştiri pentru viaţă, pentru femeie, pentru familie

 

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.


Invităm cititorii să își exprime opiniile pe subiectele de actualitate scriindu-ne la adresa stiripentruviata@gmail.comStiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.