Donează pentru o soţie de militar care a ales viaţa copilului în locul tratamentului de cancer

Capture1

Ana Maria, o tânără de 25 de ani din Bucureşti a ales să refuze tratamentul pentru cancer, ca să-i poată da naştere copilului cu care era însărcinată. Acesta, un băieţel sănătos, s-a născut în august 2014.

Dar cancerul a avansat mult în ultimul timp, iar acum medicii din România refuză să îşi asume riscul de a o opera.

Tumoarea, care i-a apărut prima dată la şold când avea 17 ani, a mai recidivat de două ori până acum, iar acum are 30 de centimetri în diametru, determinând-o pe proaspăta mamă să îşi injecteze morfină la fiecare şase ore.

Un reportaj impresionant a fost diguzat despre cazul ei la Antena 3.

Capture2

Singura şansă pentru ea este o intervenţie chirurgicală realizată de o comisie de chirurgi de la o clinică privată din Germania. Costul operaţiei şi al tratamentelor ulterioare se ridică la aproximativ 60.000 de euro, iar camarazii soţului, care lucrează în armată, au lansat un apel umanitar de strângere de fonduri în acest scop.
Apelul impresionant al militarilor români a fost publicat pe website-ul Ligii Militarilor Profesionişti:

„Camarazi!
Împreună formăm o forţă, împreună suntem puternici! Hai să ne unim şi să ajutăm un camarad aflat la greu! Să punem mână de la mână, bănuţ cu bănuţ, şi să încercăm să strângem această sumă de bani ce înseamnă VIAŢĂ.”

Pentru o mamă care a pus viaţa copilului mai presus de a ei, s-ar putea adăuga.
Numarul de cont pentru donaţii este:
RO48BPOS74401426659RON01
Banca BancPost
Titular: Morcov Iulian

Foto: Antena3

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

, , , , , ,


Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.