avortdizabilităţi

Discurs incredibil, în ritm de tobe / 3 decembrie, Ziua Internațională a Persoanelor cu dizabilități

Tânărului toboșar din clip îi lipsește mâna stângă. O dizabilitate dobândită în perioada dintre concepție și naștere…

„America nu mai acordă valoare vieții umane. Un cimitir cu cadavre dezmembrate te duce cu gândul la un complot al strigoilor, dar în realitate nu e decât o zi obișnuită în agenda celor de la Planned Parenthood. Americii pare să îi pese mai mult de strigoi decât de cei nenăscuți.

Zilnic, bătăile inimii se opresc în mii de trupușoare. Ascultați-le.

Dar apărarea vieții a început; mai este încă speranță. Cine sunt eu? Sunt unul dintre voi. Gândiți-vă la acest adevăr: Dacă ai ajuns la vârsta la care poți folosi Internetul, e pentru că ai supraviețuit, în ciuda aprobării pe care guvernul a dat-o pentru uciderea ta…

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Dar generația Internetului face mai mult decât să asculte retorica unui profesor de educație sexuală. Ne subestimați dacă credeți că folosim Internetul doar pentru SnapChat și Instagram. Pentru că noi descoperim adevărul. Iar adevărul este acesta:

Cel mai important cuvânt din sintagma „drepturile omului” este „omul”. Și le spune tuturor acest adevăr.

Unii vor afirma că nu ai dreptul să-ți spui părerea despre subiect. Dacă așa este, atunci cine sunt eu? Cred că am și eu dreptul să vorbesc. Cred că am valoare acum, la fel cum aveam și înainte ca doctorul să pătrundă în pântecele mamei mele la 8 săptămâni de sarcină si să mă scoată afară bucată cu bucată. Nu știu de ce doctorul s-a oprit. Nu știu dacă exista un frate geamăn în uter împreună cu mine. Nu știu cine eram. Dar știu cine sunt și știu că am valoare. Așa că ascultați bătăile.”

Discursul este urmat de o secvență cutremurătoare de bătăi de tobă, în număr totală de 3.315.

Apoi vorbitorul încheie cu remarca amară:

„Dacă crezi că au fost prea multe bătăi, prea multe vieți pierdute, privește clipul și mâine. Pentru că se va întâmpla din nou”.

Sursa: Live Action News

Traducere: Alexandra Maria Vieru


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button