familie

Dezbatere publică: „Familia în societatea contemporană”

În data de 24 mai 2018, în Sala Baptisteriu din cadrul Muzeului Mitropolitan Iași, a avut loc o dezbatere publică în cadrul Seminarului regional gratuit „Familia în societatea contemporană”, ediția a V-a.

Vorbitori:

Prof. univ. dr. Cristina GAVRILUȚĂ din cadrul Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice – Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași
Preot Prof. univ. dr. Ioan Cristinel TEȘU din cadrul Facultății de Teologie Ortodoxă „Dumitru Stăniloae” Iași – „Alexandru Ioan Cuza” din Iași
Prof. univ. dr. Marie Jeanne ALDEA din cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” Iași.
Moderatorii au fost dr. Roxana NECULA – Președinte Sucursala Iași a Colegiului Național al Asistenților Sociali din România și Lector univ. dr. Polixenia NISTOR – Facultatea de Teologie Ortodoxă „Dumitru Stăniloae” Iași, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Parteneri:

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Sucursala Teritorială Iași a Colegiului Național al Asistenților Sociali din România
Facultatea de Teologie Ortodoxă „Dumitru Stăniloae” Iași – Secția de Asistență Socială din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

La eveniment au participat aproximativ 70 de specialiști din domeniul social, studenți, doctoranzi, cadre didactice universitare. Motto-ul evenimentului: „Fiecare asistent social este un COPIL şi are o FAMILIE”.

Info: Departamentul de imagine și comunicare CNASR Iaşi
Foto: Roxana Necula


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button