adopţie

Dep. Liviu Pleșoianu despre cazul Sorinei: „Nu e vorba despre legi și aplicarea lor. E vorba despre UMANITATE și neaplicarea ei… ”

Reacția deputatului Liviu Pleșoianu la cazul Sorinei (cu sublinierile redacției):

Dragi români, să nu pierdem esența: un stat care consideră că e în regulă să despartă două surori nu e doar un stat eșuat, e deja un stat monstruos! Cum măcar să-i treacă prin cap cuiva să le despartă!? România își pierde în ritm accelerat UMANITATEA! Poate acum înțeleg mai mulți de ce insist aproape obsesiv asupra necesității reașezării ființei omenești în centru! De aceea închei mereu prin acest „Fie să FIM”… Pentru că, dacă nu reîncepem să fim OAMENI, o smoală neagră ne va acoperi pe toți, indiferent cu cine votăm, indiferent în cine credem! Ne vom îneca în această mâzgă și totul va fi pierdut.

Nu e vorba despre legi și despre aplicarea lor, în acest caz concret. E vorba despre UMANITATE și despre neaplicarea ei…

Fie să FIM și fie să le aducem pe cele două surori împreună, lucrând noi înșine împreună! Doar așa ne vom salva propria UMANITATE…

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

În 2015, DGASPC Dolj, care s-a implicat ieri în răpirea Sorinei, a mai scos din familie o fată care s-a sinucis apoi de depresie

Danileț a mințit apărând-o pe procuroarea Maria Pițurcă. Dana Gîrbovan: „Ridicați-vă în apărarea celor slabi, așa vă apărați propria libertate”

Moise Guran desființează justiția care nu apără interesul superior al Sorinei: „Legea română pune interesele minorului chiar mai presus de o sentință definitivă”

Ce rol are Ambasada SUA în cazul Sorina? În ce bază legală au acționat adoptatorii ca să îi facă pașaport înainte de preluarea ei?

Mai multe informații despre cazul Sorinei din 21 iunie 2017, în care și DGASPC Dolj s-a implicat, găsiți aici.Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


2 Comments

 1. IERI A FOST O ZI PLINA DE DECLARTATII OFICIALE IMPUTITE SI SMIORCAIELI DE DECOR FARA A SE FACE NIMIC CONCRET IN SENSUL ANULARII DECIZIEI INSTANTEI CORUPTE DE LA CRAIOVA!
  DANCILA SI CU BUDAI SUNT SIMPLE MARIONETE CONTROLATE DE MAFIA SECURISTA OBEDIENTA INTERESELOR CRIMINALE SUA ! DIN MOMENTUL APELULUI CATRE AMBASADA SUA PUTEM SA CONSIDERAM CA NU SE DORESTE SUB NICI O FORMA SALVAREA FETITEI!!
  DOAR O ACTIUNE MASIVA DE STRADA AR PUTEA SCHIMBA CEVA!

 2. Sorina trebuie scoasa cât msi repede din tara de către familia ei. Se numește acum Sacarin și a fost scoasa de sub influenta nefasta a familiei asistentei maternale.
  Speram ca Justiția va acționa în interesul Sorinei de a fi corect hrănită, de a se dezvolta armonios din toate punctele de vedere și de a avea în sfârșit liniște și echilibru psihic în familia care a adoptat-o.
  Nu de grija „surorii” Andreea trebuie sacrificata din nou Sorina. Andreea se numește de mulți ani Saramat, spre deosebire de Sorina, care a fost o vaca de muls pentru părinții Andreei.
  A sosit timpul sa aibă și Sorina părinți, sa fie iubita, ocrotita și îngrijită corect și cu dragoste.
  O așteaptă o viata frumoasa și demna în America, alături de părinții ei(romani, ca și ea) de fratele și de sora ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button