familie

Dep. Daniel Gheorghe: „România va deveni reper european în ceea ce privește consolidarea valorile libertății întemeiate pe moștenirea creștină”

Daniel-gheorghe-noua

Deputatul liberal Daniel Gheorghe a salutat votul dat pe 9 mai 2017 de Plenul Camerei Deputaților în favoarea inițiativei cetățenești de organizare a referendumului pentru clarificarea noțiunii de familie în Constituția României:

Inițiativa cetățeneasca de revizuire a Constituției a trecut de Camera Deputaților! Acum, pasul următor fiind Senatul, adresez felicitări parlamentarilor care au votat astăzi pentru Familie și pentru apărarea acestei instituții sociale fundamentale! România va deveni reper european în ceea ce privește consolidarea valorile libertății întemeiate pe moștenirea creștină!

Citește și Inițiativa cetățenească privind definirea familiei – adoptată de plenul Camerei Deputaților

 

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button