avort

Demascarea avortului: Ce se întâmplă de fapt în culisele acestei industrii

La împlinirea a 40 de ani de la pronunțarea sentinței în procesul Roe vs. Wade (pe 22 ianuarie 2013), organizația „Preoți pentru viață” (Priest for life) a inițiat o campanie cu derulare zilnică. Intitulată „Demascarea avortului” (Expose Abortion), campania ce a generat zilnic câte un citat despre avort.

Totuși, aceste citate sunt destul de diferite de ceea ce ne-am aștepta în mod normal. Nu sunt niște simple perle de înțelepciune. Ele oferă cititorului acces direct la adevărul din spatele industriei avortului.

„Eu îl ajutam pe doctor să țină copilul [în canalul de naștere]. Cealaltă asistentă a adus instrumentul [o seringă mare cu un ac mare], l-a dat doctorului, iar acesta l-a introdus la baza craniului bebelușului. Apoi a tras copilașul afară. Mânuțele încă i se mai mișcau. După ce mânuțele nu i s-au mai mișcat, doctorul l-a expulzat. A folosit seringa ca să-i aspire creierul.”

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

(Mărturia unei martore la avort. Vedeți și Silentnomoreawareness.org)

„Avortul este împotriva a orice proces natural. Este o exterminare a vieții, din orice unghi l-am privi.”

(Robert Harris, medic specialist în avorturi, în cartea “In Necessity and Sorrow: Life and Death Inside an Abortion Hospital” de Dr. Magda Denes.)

„În general, când începe procedura de avort, noi medicii știm că fetusul e încă în viață pentru că fie îl simțim că se mișcă atunci când încercăm să-l apucăm, fie îi vedem bătăile inimii dacă folosim ecograful când inițiem procedura.”

(Această relatare despre un avort chirurgical prin dilatație și evacuare face parte dintr-o mărturie depusă sub jurământ în fața instanței districtuale pentru regiunea vestică a statului Wisconsin, S.U.A. (W.I. Madison, din 27 mai 1999, în Dosarul nr. 98-C-0305-S) de către medicul specialist în avorturi, Dr. Martin Haskell.)

„Pot vedea o persoană în miniatură… ca medic… Distrug o viață.”

(Dr. Benjamin Kalish, medic specialist în avorturi)

„Întrebare: Poate inima unui fetus sau embrion să mai bată în timpul unui chiuretaj prin aspirație în timp ce fetusul sau embrionul se îndreaptă spre canula de aspirație?

Răspuns: Pentru câteva secunde până la un minut, da.”

(Mărturie depusă sub jurământ în fața instanței districtuale pentru regiunea vestică a statului Wisconsin, S.U.A. (W.I. Madison, din 27 mai 1999, în Dosarul nr. 98-C-0305-S) de către doctorul Harlan Raymond Giles, specialist în avorturi. Aici descrie o activitate ce nu intră sub incidența legii penale)

„Am reușit în sfârșit să îndepărtez capul și să privesc drept în față o altă persoană umană… un om, pe care tocmai îl omorâsem.”

(Dr. Paul Jarret, specialist în avorturi)

„Am pus capăt vieții unor bebeluși nevinovați și i-am smuls din pântecele mamelor lor cu o puternică mașinărie de aspirație.”

(Dr. McArthur Hill, specialist în avorturi)

Sursă: LifeSiteNews
Traducere: Gabriela Coșereanu

********************************************************************************************************

De la lansarea lui acum un an și până în prezent, stiripentruviata.ro a publicat mai mult de 1.200 de articole.
Deși comunicarea pe internet este ieftină, realizarea unor materiale de calitate nu este ieftină. O parte din articolele noastre sunt traduse de voluntari, cărora le mulțumim si pe aceasta cale, dar avem și multe interviuri și reportaje realizate de echipa noastră, atât în limba română cât și în engleză.
Pentru a ne putea continua activitatea avem nevoie de ajutor financiar.
Considerați că materialele de pe stiripentruviata.ro pot sprijini salvarea a măcar unei căsnicii de la divorț, pot sprijini întemeierea măcar a unei familii funcționale, pot sprijini creșterea și educarea măcar a unui copil, pot salva viața măcar a unui copil nenăscut, pot salva viața unui copil cu sinfrom Down pe care mama lui vrea să îl avorteze, pot aduce măcar unui copil orfan o familie adoptivă? Dacă da, vă rugăm să ne sprijiniți în demersul nostru.
Între 26 noiembrie și 6 decembrie se desfășoară Campania de iarnă 2014 de finanțare a stiripentruviata.ro.
Donațiile se pot face în conturile:
Asociația Pro Valori Media
RO18RZBR0000060016473191- RON
RO85RZBR0000060016473246- EUR

Dacă doriți să traduceți ca voluntar articole pro-viață din engleză, franceză, spaniolă, italiană sau rusă, vă rugăm să ne  scrieți pe adresa provalorimedia@gmail.com


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button