familie

„De ziua mea, îmi doresc ca fiecare copil să aibă o zi de naștere!”

„Dragi prieteni,

Alături de echipa organizației Studenți pentru Viață și a prietenilor de la Pegas Triatlon Club, avem ocazia să dăm o mână de ajutor femeilor aflate în criză(sarcina neaşteptată, violență, abuz, impas material, locativ ș.a.m.d).

 Îmi doresc ca fiecare copil să aibă șansa la o zi de naștere. Să aibă o șansă la viață! Anul acesta am decis să alerg pentru această cauză pe care o susțin de multă vreme și în organizarea căreia mă implic cu drag în fiecare an.

De asemenea, pe data de 12 martie voi împlini minunata vârstă de 25 de ani și pentru că îmi place să îi am alături pe cei dragi în astfel de momente, vă invit pe toți să participați sau să susțineți Crosul pentru viață, care va avea loc sâmbătă, 16 martie 2019, în parcul Alexandru Ioan Cuza din București. 

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Și anul acesta doresc să îmi donez ziua de naștere și cel mai important cadou ar fi să știu că sunteți alături de mine și de cauza pe care știți cu toții că o susțin. 

Pentru această cauză mi-am propus să găsesc 20 de prieteni, care să doneze cel puțin 15 de lei.

Viața este cel mai frumos dar oferit de Dumnezeu. 

Ajutorul tău contează 🙂

Vă îmbrăţişez cu drag,

Ana Maria”

Sursă:studentipentruviata.galantom.ro/fundraising


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button