valorile familiei

De Ziua Mamei, copiii Cameliei Smicală revin alături de ea timp de șase luni. Mihai va studia în clasa de latină

de Redacția Stiripentruviata.ro

Camelia Smicală a anunțat duminică decizia Tribunalului Administrativ din Tampere: Copiii ei, Mihai și Maria, se pot întoarce alături de ea, după aproape șase ani în care au fost ținuți cu forța în centre sociale din Finlanda.

Românca a scris luni pe Facebook:

„Tribunalul administrativ a hotărât reîntoarcerea copiilor acasă, pentru început pe durata a șase luni. Decizia trebuie pusă în aplicare imediat. Slavă Domnului! Vă iubim pe toți ❤️❤️❤️

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Miercuri, medicul român a mai anunțat:

„Încercăm să ne reclădim viața din cioburi. Pregătim camerele copiilor. ❤️❤️❤️ (plus alte un milion de demersuri). Am rezolvat cu școala.

Pe 8 Martie, copiii vor începe școala la Tampere, clasa de latină. Mihai va merge în aceeași clasă în care era când a fost luat.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button