valorile familiei

De Ziua Copilului, în parcurile bucureștene se pregătește ceva!

ziua copilului
Ziua Internațională a Copilului este un prilej de bucurie atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari.

Cu toții ne bucurăm de voioșia lor, de seninătatea, vioiciunea și sensibilitatea lor. Și este cât se poate de firesc.

Studenți pentru viață s-a hotărât să le facă o surpriză și mămicilor – celor care, aflând că au „un bebe în burtică”, au ales să-l nască, să-l crească, să-i fie alături.

Și tăticilor de asemenea, pentru că asumarea, implicarea și dragostea lor au, de foarte multe ori, un rol crucial în existența și viața copiilor.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Continuând tradiția zilei de 1 Iunie, începută anul trecut și continuată pe 8 Martie anul acesta, Studenți pentru viață, singura asociație studențească pro-viață din România, își invită voluntarii și colaboratorii la acțiunea de împărțire de flori, reviste și baloane mămicilor, tăticilor și copiilor din parcurile bucureștene.

La mulți ani tuturor copiilor!
La mulți ani tuturor familiilor!


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button