De ce au nevoie femeile de Valentine’s Day? „De avort!”, susţine Planned Parenthood

v1

Cecile Richards, preşedinta organizaţiei Planned Parenthood

de Ericka Andersen

Planned Parenthood, cel mai mare furnizor de servicii de avort din SUA, aderă cu mesaje pro-avort la o campanie de Valentine’s Day iniţiată de liderul democraţilor din Congresul SUA

Un avort în dar de Valentine’s Day? Oricât ar părea de rizibil, Cecile Richards, preşedinta organizaţiei Planned Parenthood, a postat pe Twitter un clip video cu acest mesaj, sub un hashtag special de Valentine’s Day, intitulat #WhatWomenNeed (#CeNevoiAuFemeile).

Hashtagul a fost creat săptămâna trecută chiar de Grupul Democraţilor din Congresul SUA, şefa acestora, Nancy Pelosi, dând startul cu propriul ei clip pe Twitter.

v2

Nancy Pelosi

Campania online a devenit populară, atât conservatorii, cât şi liberalii participând cu propriile opinii. În alt mesaj pe Twitter, sub lozinca #WhatWomenNeed for Valentine’s Day (#CeNevoiAuFemeile de Valentine’s Day), liderul democraţilor Nancy Pelosi apare ţinând o pancartă în formă de inimă pe care scrie: „acces la îngrijire pediatrică de calitate”. Alţi politicieni au scris „salarii echitabile pentru femei” sau „mărirea salariului minim pe economie”.

Comentând mesajul pe care Planned Parenthood a ales să-l promoveze sub hashtagul respectiv, Sarah Torre, analist politic la organizaţia Heritage Foundation, a declarat că „femeile merită mai mult”. Ea a mai adăugat o opinie personală, care nu implică fundaţia pe care o reprezintă, dar conform căreia „Planned Parenthood a primit acuzaţii că neglijează sănătatea şi siguranţa pacientelor şi se opune eforturilor de îmbunătăţire a standardelor de siguranţă”.

Sursă: LifeSiteNews

Traducere: Ştefana Totorcea

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

, , ,


Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.