Marxism cultural

De ce am votat cu Donald Trump: Nu mă tem că voi fi o musulmană în America lui Trump, dar mi-ar fi fost frică de o Americă a lui Hillary!

aaka5mi
Active News, 12 noiembrie 2016
Așa numiții „susținători silențioși”  sunt cei care au contribuit la victoria lui Donald Trump în cursa pentru Casa Albă, în ciuda tuturor sondajelor și analizelor care îl dădeau perdant. Acuzat de rasism, sexism sau bigotism, candidatul republican a reușit să dea peste cap toate pronosticurile și să aducă de partea sa și femeile și hispanicii și chiar pe musulmani.
Este cazul Asrei Nomani, musulmană, imigrantă în SUA, care, după ce în 2008 l-a votat pe Barack Obama, acum a ales să-și dea votul pentru candidatul republican, intrând și ea în categoria „susținătorilor silențioși”. Fostă jurnalistă la Wall Street Journal, co fondatoare a Mișcării Reformei Musulmane, Asra Nomani explică, într-o scrisoare publicată de Washington Post, de ce l-a ales pe Trump, și nu pe Hillary. Și de ce a preferat până acum să nu facă publică intenția de a-l vota pe Trump.
Aceasta este cofesiunea mea. Am 51 de ani, sunt musulmană, femeie, imigrantă de culoare. Sunt una dintre așa zișii electori silențioși ai lui Donald Trump. Și nu sunt nici bigotă, nici rasistă nici sexistă, așa cum au fost numiți alegătorii lui Trump”, își începe Asra lunga epistolă publicată de ziarul american. Resping acuzațiile de ură,clivaj, ignoranță care au fost aduse electoratului lui Trump. Susțin Patidul Democrat în ceea ce privește avortul și schimbările climatice. Dar sunt o mamă singură care nu își poate permite asigurările medicale Obamacare, iar programul președintelui Obama „Hope Now” nu m-a ajutat.
Și asta nu e tot. Cea mai mare eroare a președintelui Obama a fost, potrivit Asrei Nomani, că s-a dovedit mult prea slab în fața terorismului islamic și mult prea tolerant cu Islamul radical. Ea consideră, de asemeenea, că rerorica lui Donald Trump din campanie, despre Islam, a fost „exagerată și demonizată” pentru a distrage atenția de la alte probleme.
Asra amintește și de celebrele e-mail-uri ale lui Hillary Clinton, dezvăluite de WikiLeaks, atacând-o pe candidata democrată pentru finanțările pe care le-a primit din partea unor state islamice. „Faptul că Hillary a primit donații de milioane de dolari pentru Fundația Clinton din partea Qatar-ului și a Arabiei Saudite au contribuit definitiv la anularea sprijinului meu pentru ea”. Fosta jurnalistă mai spune că toată atmosfera de ură creată pe rețelele de socializare până la aceste alegeri a obligat-o să țină secretă opțiunea sa electorală.
Am încercat să îmi exprim câteva gânduri pe Twiiter dar ‘revoluția femeilor în pantaloni’ (n.r- așa cum au fost numite susținătoarele lui Hiilary clinton) a fost ca un buldozer care strivea orice discurs nuanțat.
Asra Nomani spune, în finalul scrisorii, că nu se teme deloc de faptul că va fi o musulmană în „America lui Trump”, dar îngrijorarea sa ar fi fost infinit mai mare în privința unei dictaturi musulmane teocratice, impusă de țări precum Qatar și Arabia Saudită, în cazul unei Americi a lui Hillary.
După ce Washington Post a publicat scrisoarea ei, pe Twitter au început să curgă mesaje în care Asra este numită „idioată” și „trădătoare” pentru că l-a votat pe Donald Trump.
Pe de altă parte, ea a făcut de curând public un mesaj de la o altă alegătoare tăcută a lui Trump, care îi mulțumește că a vorbit și în numele ei despre trauma felului în care America electorală s-a divizat în 2016:

Tocmai am primit acest mesaj de la o citiitoare – și alegătoare. Trebuie să ne întrebăm la modul serios dacă oamenii chiar trebuie să renunțe să-și mai exercite dreptul la liberă exprimare în America, de teama brigăzilor pentru onoarea liberalilor?Data: Vineri, 11 noiembrie 2016 ora 9:37 AM
Catre: Asra Nomani <asra@asranomani.com>
Subiect: Uimitor și mulțumesc.

Dă-mi voie să mă prezint. Sunt o femeie albă, absolventă de facultate, care crede în egalitate pentru toți. Nu urăsc pe nimeni.

Din aceleași motive ca și tine, și eu am votat cu Trump. M-am bucurat că a câștigat, dar apoi… Nu am spus nimănui cum am votat, nu am discutat nimic cu prietenii mei, care îi atacau verbal și constant pe votanții lui Trump.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Plângeam în fiecare zi. Mă întrebam dacă lumea chiar crede că eu sunt așa cum îi descriau ei. Sunt o femeie puternică, îmi place să spun lucrurilor pe nume când cred în ceva, dar am ezitat. Cum puteau oamenii să creadă lucruri atât de oribile? Eram pietrificată.

Apoi am citit articolul tău și ÎȚI MULȚUMESC CĂ AI FOST VOCEA PE CARE EU NU AM AVUT CURAJUL SĂ MI-O GĂSESC.

Sperr ca și eu să-mi pot găsi curajul de a fi atât de sinceră.

Curajul tău e remarcabil și știu că duci și o luptă mai mare, foarte necesară, pe care o sprijin și eu 100%. Sinceritatea ta m-a ajutat realmente să-mi dau seama că adevărul în care cred este drept și pe deplin iubitor.

Mulțumesc încă o dată că m-ai inspirat. Te voi urmări în continuare și vei avea tot sprijinul meu!

Citește și  Alegeri SUA: Donald Trump versus Hillary Clinton în chestiuni pro-viață și pro-familie

Citește și Ghidul alegătorului american pro-viață: Trump versus Clinton în chestiuni referitoare la viață și căsătorie

Citește și Comentariile cititorilor Hotnews la un articol despre cum a reacționat presa americană la victoria lui Trump

Citește și Filip-Lucian Iorga, istoric, despre alegerile din SUA: „Trump are păcate, e slobod la gură, dar alegerea lui marchează o grea lovitură la adresa marxismului cultural”

Citește și Adrian Sârbu, regizor, despre alegea lui Trump ca președinte al SUA: „Cowboy împotriva sistemului”

Citește și Prof. Univ. Dr. Paul Dobrescu, fost rector SNSPA: „America profundă a decis. Dar cine a activat America profundă?”

Citește și Unii nu știu să piardă: Trump, amenințat cu moartea pe Twitter

Citește și Susținătorii lui Clinton au refuzat rezultatul alegerilor prin proteste care au devenit violente

Citește și Mike Pence, viitorul Vicepreședinte al SUA, se declară „creștin, conservator, republican – în această ordine”

Citește și Paul Ghițiu, jurnalist: „Adevărata față a progresiștilor: Twitter, copleșit de îndemnuri ca Trump și Pence să fie asasinați”

Citește și Frenezie postelectorală: suporterii lui Trump o încasează în viață și pe film, cei ai lui Clinton se victimizează pe Twitter fără dovezi

Citește și De ce am votat cu Donald Trump: Nu mă tem că voi fi o musulmană în America lui Trump, dar mi-ar fi fost frică de o Americă a lui Hillary!

Citește și Stânga globalistă și democrația

Citește și H.R. Patapievici (1995), texte mereu actuale, azi cu atât mai mult: „Comunismul american”. Ce este corectitudinea politică

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button