familie

De Buna-Vestire Mihai Morar a anunțat că soția lui, Gabriela, așteaptă al treilea copil

Prezentatorul radio-TV a anunțat luni într-o postare pe Instagram că familia sa se va mări cu un nou membru.

Anunțul a fost făcut chiar de Buna-Vestire, iar fericita mămică poartă numele arhanghelului Gabriel, cel care a vestit-o pe Fecioara Maria că-L va naște pe Fiul lui Dumnezeu.

„Astăzi, de Buna Vestire/ Vă dăm primii de știre: / Vom fi părinți a treia oară. E frățior sau surioară?”

Mesajul este însoțit de o fotografie a familiei Morar, Mihai și Gabriela, alături de cele două fiice gemene, Mara și Cezara.

Mihai Ionuț Morar este un prezentator de televiziune și radio, redactor și DJ român. Poate cea mai cunoscută emisiune a acestuia este matinalul de la radio Zu, pe care îl realizează alături de Daniel Buzdugan, fost prezentator al Întâlnirii Internaționale a Tinerilor Ortodocși din 2017 de la Iași.

Sursă: activenews

Ai un comentariu despre acest articol? Adaugă-l

mai jos în caseta „Lasă un răspuns”


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button