libertate de conștiințăMarxism cultural

Daniel Gheorghe: „Atacurile la Catedrală – propaganda secularistă, cu nimic diferită de cea bolșevică a anilor ’50”

de Daniel Gheorghe, Facebook

 

„Atacurile la Catedrală ne dovedesc caracterul perfid al propagandei seculariste, cu nimic diferită de propaganda bolsevica a anilor 50, cea mai dura perioadă de prigoană anti-crestina pe care a cunoscut-o România !

Românii, în contextul sfințirii marii catedrale ortodoxe din București, au dovedit că alegerea este una clară iar viitorul țării noastre va păstra caracterul creștin pe care l-am moștenit de la înaintașii noștri.

Pretextele absolut aiuristice de a ataca in aceste zile Biserica Ortodoxă au mize ascunse clare.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Biserica este atacată pentru că doar așa se poate atenta la sufletul românesc iar acest neam poate fi desfigurat moral iar libertatea lăsată de Hristos înlocuită cu „libertăți” mincinoase care nu sunt altceva decât calea spre totalitarism, expresie finala a decăderii omului desacralizat si lăsat pradă tuturor ispitelor unei lumi limitate și imperfecte.

Asaltul asupra Bisericii este un atac la adresa fiecăruia dintre noi si are drept miza finala eliminarea valorilor creștine din societatea românească.

Până la urmă, în istorie, 2018 va rămâne anul Catedralei Naționale și anul conștientizării sensului adânc de reconfigurare a României ca urmasa legitimă a Imperiului de Constantinopol! Românii nu își vor trăda niciodată credința si vor sta drepți pentru apărarea ființei lor lăuntrice !”


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button