Marşul pentru Viaţă

DAN PURIC: Invitație la Marșul pentru Viață 2020 din Cluj-Napoca (VIDEO)

de Redacția Stiripentruviata.ro

Marșul pentru viață 2020 de la Cluj-Napoca a făcut public un clip video în care Dan Puric cheamă tinerii să i se alăture în 28 martie, când, în deschiderea evenimentului, va susține un scurt discurs despre menirea tinerei generații. În filmare, Dan Puric afirmă:

„«Spuneți-i împăratului vostru să ia viața atunci când poate să o dea înapoi.» Așa le-a spus un sfânt legiunilor romane care veneau să pedepsească niște locuitori. Nimeni nu are dreptul să ia viața omului atâta timp cât nu poate să i-o dăruiască înapoi.

Marșul pentru viață nu trebuie să fie o deplasare ideologică, ci trebuie să fie credința voastră, a tinerilor, în cel mai prețios lucru pe care-l avem și care se numește taina vieții.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Veți ocroti în același timp copiii, care sunt speranța și visele noastre și veți ocroti în același timp ceva fantastic de prețios: mama, care este sfântă.

Prin gestul pe care-l veți face, veți putea lumina o umanitate intrată în derivă, care nu numai că și-a pierdut sensul vieții, ci și prețul ei.

Eu vă aștept să fim împreună.

Dan Puric”

Luna pentru viață, care culminează cu Marșul pentru viață (28 martie), este organizată anul acesta în peste 900 de localități din România și Republica Moldova și are tema „Pentru viață. Pentru părinți. Pentru copii”. Calendarul activităților de la București poate fi consultat pe site-ul oficial al evenimentului

VIDEO


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button