familieMarxism cultural

Dan Andronic, candidat PMP, dezaprobă declarațiile Ralucăi Prună: „Faptul că în Constituția țării se va regăsi definiția familiei nu aduce nicio atingere vreuneia dintre libertățile de care se bucură persoanele LGBT”

527423_261444410617161_132596574_n

Dan Andronic, candidat PMP, a postat pe pagina sa de Facebook o reacție la cea mai recentă declarație a Ministrului Justiției, Raluca Prună, care și-a reafirmat pentru a doua oară în cursul acestei luni convingerea că definirea căsătoriei ca uniune bărbat-femeie ar restricționa drepturile „minorităților sexuale”. Iată postarea integrală publicată ieri, la cald, a doua zi după declarația ministrului:

Ministrul Justiției Raluca Prună greșește grav și de neierat atunci când se pronunță public împotriva familiei tradiționale.
Initiațiativa Coaliției pentru Familie este LEGALĂ fiind susținută prin semnătura a peste 3.000.000 de români, care au cerut ca în Constituția României să fie definită familia ca ”uniunea dintre un bărbat și o femeie” în deplină și firească consonanță cu realitatea biologică și credința creștină.

Pentru ministrul Justiției am o singură concluzie: în democrație, majoritatea decide! În dictatură e altfel!

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Atitudinea tehnocraților conduși de Dacian Cioloș va învrăjbi societatea: creștin ortodox contra restul României, făcându-ne să părem un popor intolerant.

După declarația Ralucăi Prună vom vedea iar declarații anti-Soroș, cel care „conduce” România, dar va continua să lipsească o dezbatere reală de idei!

Dacă am asculta logica ei contorsionată, ar trebui să legiferăm și relațiile incestuoase!

Atitudinea ministrului Justiției de negare a voinței majorității poate fi considerată în egală măsură o sfidare, dar și o expresie a dictaturii minorității.

Vorbeste de intoleranță când ea însăși o practică! Nu este admisibil ca un ministru al Justiției să ignore voința și semnătura a milioane de concetățeni, să nu țină cont de realitate, de bun-simț și mai ales de credința semenilor săi.

Eu, Dan Andronic, susțin familia traditională, sunt creștin și voi pleda ca în Constituția României să se regăsească definiția familiei așa cum o dorește imensa majoritate a poporului român creștin, ca uniunea dintre un bărbat și o femeie. În egală măsură susțin, fără rezerve, drepturile și libertățile oricăror minorități, inclusiv cele sexuale.

E treaba fiecăruia ce face în intimitatea proprie.

Faptul că în Constituția țării se va regăsi definiția familiei, asa cum este natural și firesc, nu aduce nicio atingere, de niciun fel, vreuneia dintre libertățile de care acum se bucură persoanele din comunitățile LGBT.

Cred cu tărie că în aceste lucruri și pentru orice om de bun-simț ar trebui să fie evident că viitorul unei familii, unei comunități, unei țări, este garantat de și prin copiii săi.

Copii, care biologic și rațional vorbind, NU SE POT CONCEPE decât DE UN BĂRBAT și O FEMEIE.

Cei care cred altfel, pot da dislike la această pagină!

Iar familia astfel definită, inclusiv religios, dar și legal, este și va rămâne chintesența civilizației umane!

Iar de Raluca Prună și guvernul Cioloș nu-și va mai aminti nimeni…

Citește și Raluca Prună, Ministrul Justiției: „A avea o definiție restrictivă (a căsătoriei) ar fi netolerant. Așa cum identitatea mea e de român, cred că pot avea (și) identitatea mea sexuală”

Citește și Raluca Prună, Ministrul Justiției, se pronunță pentru „dreptul la căsătorie pentru toată lumea”: Prea puține persoane trimise în judecată pentru rasism și xenofobie „într-o țară în care avem mișcări care promovează extremist valorile tradiționale”

Citește și Raluca Prună, Ministrul Justiției: „A avea o definiție restrictivă (a căsătoriei) ar fi netolerant. Așa cum identitatea mea e de român, cred că pot avea (și) identitatea mea sexuală”

Citește și Ministrul Prună vrea să aresteze rapid trei milioane de extremiști. Reacții la cald pe rețelele de socializare

Citește și RoboPrunăTeLeagă și ”profesorul” Pârvulescu vor un moft: o dictatură. Și, firește, un Canal

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button