Marxism cultural

„Dacă marxismul începe cu crima fizică și sfârșește cu cea morală, neo-marxismul sexual face drumul invers”

de Marius Iordăchioaia, Dragosteaincarecred.ro

Eu cred că adevărata cinstire a memoriei martirilor din închisorile comuniste ESTE continuarea luptei lor împotriva Comunismului, care s-a întors acum în varianta Revoluției culturale sexuale, a ideologiei gender, ce este impusă românilor după Revoluția din ’89 în același mod în care a fost impusă ideologia bolșevică după al Doilea Război Mondial.

Afirmația poate să surprindă, pentru că totuși există o diferență palpabilă: nu avem Gulaguri și execuții publice. De fapt, nu le avem încă; ori, mai bine zis, le avem doar la nivel de massmedia.

Surprinderea observatorului superficial se datorează singurei schimbări ce face diferența între cele două fețe, de ieri și de azi, ale Comunismului, și anume cea a ordinii etapelor: dacă invazia comunistă de după război a început cu eliminarea fizică a oponenților și a sfârșit cu schimbarea mentalității maselor, astăzi, același comunism debutează cu schimbarea mentalităților prin cultura de masă și va sfârși, inevitabil, cu eliminarea fizică a celor care vor rezista moral Revoluției culturale.

Pe scurt: dacă marxismul începe cu crima fizică și sfârșește cu cea morală, neo-marxismul sexual face drumul invers, începe cu asasinarea morală și se desăvârșește în asasinatul fizic. În fapt,  domeniul sexualității este cel în care asasinatul moral se transformă automat în asasinat fizic, degradarea morală se transformă instantaneu în degradare fizică. De aceea a și fost ales acest domeniu ca teritoriu al Revoluției culturale. Asasinii Omului au descoperit că bomba atomică ce poate distruge toată cultura iudeo-creștină, bomba atomică a depersonalizării și dezumanizării, se fabrică bolșevizând sexualitatea, înfingând steagul Revoluției la răscrucea dintre suflet și trup.

Ca fază intermediară comună celor două trasee, este eliminarea socială, condamnarea la ”domiciliu obligatoriu” la periferia societății, de unde să nu poți influența în nici un fel mersul Revoluției…

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button