miracolul vieţii

FOTO. Cvadrupleții concepuți natural au început școala. Mama lor a ignoratul sfatul medicilor de a avorta doi dintre ei

Cu cinci ani în urmă, irlandeza Grace Slattery, acum în vârstă de 35 de ani, a descoperit că era însărcinată cu cvadrupleți, adică patru copii rezultați în urma unei singure fecundări. Șansele unui astfel de rezultat sunt de una la 700.000. Miracolul era cu atât mai mare cu cât se întâmpla în urma a patru pierderi de sarcină pe care Grace le suferise în numai trei ani. Nu putea avea copii, deși examenele medicale nu detectaseră nimic în neregulă cu ea.

Când era însărcinată în 17 săptămâni cu cvadrupleții, Grace a primit de la medici „propunerea” de a „reduce” sarcina, mai precis numărul de copii din burtica ei. Spuneau că există riscuri și că, dacă „renunță” la doi din copii, ceilalți doi aveau șanse mai mari să se nască. Procedura presupunea injectarea de clorură de sodiu în inimioarele celor doi meniți a fi „reduși”, fără a-i mai scoate din uter decât odată cu nașterea celorlalți doi rămași în viață!

Grace a refuzat, iar toți cei patru – Lucas, Amelia, Lily-Grace și Mollie – s-au născut sănătoși la 32 de săptămâni, cântărind între 900 de grame și 1,8 kilograme fiecare.

Deși Amelia avea organele dizlocate, astăzi cei patru copii sunt foarte bine și au început școala la clasa pregătitoare. „Sunt mici miracole. Nu-mi vine să cred că Dumnezeu mi-a dăruit patru copii dintr-o dată!”, a spus Grace, adăugând că, deși nu e ușor cu patru copii, le va simți lipsa zilnic în timp ce sunt plecați la școală.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

FOTO

Sursa: Live Action


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button